Home / НАЧАЛО / 8 истини за мъжете, които трябва да знаеш!
8 истини за мъжете, които трябва да знаеш!

8 истини за мъжете, които трябва да знаеш!

Ето някои интересни истини за мъжете, които е добре да знаеш

1. Мъжете могат да бъдат верни
Някои мъже не намират за нужно да бъдат верни, но 30% от тях имат силно желание да останат лоялни към партньорките си. Процентът ти се струва малък? Въпреки това, помисли дали твоето другарче не е в тези 30%.

Ето какво трябва да знаеш за мъжете!

Ето какво трябва да знаеш за мъжете!

2. Мъжете обичат стабилната йерархия
Мъжете са изключително загрижени за това кой носи отговорността и кой взима решенията. Още от най-крехка възраст те чувстват необходимост от стабилна йерархия. Всеки път, когато ситуацията се променя и няма ясно определена йерархия, те се чувстват тревожни и напрегнати. Остави го да контролира нещата, за да се чувства уверен.

3. Мъжете също претърпяват хормонални промени по време на бременността на половинката си. Няма майтап! Един от най-забавните факти за мъжете е, че преминават през различни хормонални промени по време на бременността на жената до себе си. Според проучване, публикувано в известно научно списание, нивата на тестостерон при мъжете спадат, а тези на пролактина търпят възход през този период.

4. Мъжете губят своята конкурентоспособност с възрастта
Проучванията показват, че мъжете са изключително конкурентни и пробивни, но те губят тези си качества с годините. Така например, с напредването на възрастта са по-склонни да приемат сътрудничество, което на младини биха отказали категорично.

5. Мъжете играят по-добре с децата си
Мъжете се справят по-добре в игрите с децата от своите половинки. Тези игри наистина действат позитивно на хлапетата, тъй като стимулират доверието между тях и родителя.

6. Мъжете са склонни към насилие, за да защитят територията си
Мъжете са склонни към насилие в стремежа си да защитят територията си. Ако смятат, че има реална заплаха за близките им, те могат да стигнат до крайности. Това се дължи на по-високите нива тестостерон, които се повишават при емоционална нестабилност и тревожност.

7. Мъжете са програмирани да се влюбват
Мъжете потискат трудно любовните импулси, тъй като тестостеронът възпрепятства контрола върху мозъчните центрове. Добро извинение!

8. Мъжете се справят по-лесно с проблемите
Мъжете често са критикувани за липсата на съпричастност. В действителност, тяхната емпатия е подчинена на желанието да решат даден проблем.

8 истини за мъжете, които трябва да знаеш!
5 (100%) 2 votes

Коментирай

Коментари

About Zlatina Galina

  • […] с връзката между тяхната биология и природата. Някои жени прибягват дори до специално осветление в спалнята, за […]

  • […] ядем! Вечерята е готова! 2. Недей да миеш чиниите, това е женска работа… 3. Благодаря ти за помощта с децата днес. 4. Няма да […]

  • Scroll To Top