Home / ИНТИМНО / 10 ШОКИРАЩИ факта за секса
10 ШОКИРАЩИ факта за секса

10 ШОКИРАЩИ факта за секса

Дори да смятате, че знаете всичко за секса, вижте дали това наистина е така.

1. Фазите на луната влияят върху плодовитостта. Би трябвало жените да имат менструация по време на новолуние и овулация по време на пълнолуние. Сега обаче, в един свят, пълен с изкуствено осветление и ярки екрани, жените не са в унисон с връзката между тяхната биология и природата. Някои жени прибягват дори до специално осветление в спалнята, за да променят овулацията си.

Знаете ли всичко за секса?

Знаете ли всичко за секса?

2. Жените могат да забременеят до 8 дни, след като са правили секс. Проучванията показват, че някои сперматозоиди могат да оцелеят цяла седмица.

3. Високите токчета могат да се отразят негативно върху оргазма. Е, това вече е притеснително!

4. Оргазмът може да направи жените по-креативни. Проучванията показват, че оргазмите могат да направят жените по-уверени, продуктивни и креативни. Всичко това се отразява благотворно и върху оргазма. Бонус след бонус!

5. Противозачатъчните хапчета стимулират либидото. Всяка хормонална контрацепция е психологически страничен ефект. Понякога жените изпитват по-силно сексуално желание, когато пият подобни медикаменти.

6. Жените могат да се възбудят при по-продължително седене на стол. Седейки в определен вид стол, жената може да стимулира деликатните си зони, така че да се възбуди.

7. Обездвижването пък може да намали оргазмите… Продължителното седене през по-голямата част от деня скъсява тазовото дъно и някои мускули, тясно свързани с оргазма. Когато тези мускули са стегнати от обездвижването, жените по-трудно стигат до финалната права.

8. Жените имат три ерогенни зони – клитор, G-точка и шийката на матката. Според някои експерти зърната на гърдите също влизат в този списък.

9. Нервните окончания са разположени по различен начин във вагината на жената. Всяка жена е уникална с това, че нейните нервни окончания са разпределени в гениталиите по различен начин от останалите жени. Това означава, че всяка от нас трябва да използва различна техника за постигане на оргазъм.

10. Пийте вода за повече оргазми! Ще се радвате на повече оргазми, ако тялото ви е добре хидратирано. За целта пийте много вода – изворна, минерална, трапезна – редувайте ги.

10 ШОКИРАЩИ факта за секса
3.8 (76%) 15 votes

Коментирай

Коментари

About Zlatina Galina

  • Scroll To Top