Home / МОДА И СТИЛ / Как да си изберем обеци Сваровски

Как да си изберем обеци Сваровски

Разнообразие от обеци Сваровски

Днес, Сваровски е синоним на изящни бижута и кристали. Всеки е чувал за красотата на шлифованите камъчета и богатата гама от накити с и без кристали. Гривни, обеци, колиета и пръстени, те всички съчетават в себе си елегантност и класа. Бижутата Сваровски са за жените, които обичат да бъдат глезени. Разнообразието на форма и цвят при кристалите се разкрива и в областта на харесваните обеци Сваровски. Производителят предлага на своите клиентки различни модели. Висулките са най – често инкрустираните с кристали. Семплите обеци клипсове също предлагат богат избор на форми и цвят на кристала.По отношение на цвета, кристалите варират от безцветни до черни. Нюансите на отделните цветове са безброй.

Как да изберем подходящи обеци Сваровски според тоалета и формата на лицето

Изборът на обеците зависи до голяма степен от нашия тоалет. Производителят предлага накити за всекидневно носене и такива за официални случаи. В зависимост от вашето облекло, подберете най – подходящите обеци Сваровски.Ако сте решили да облечете рокля с тънки презрамки, обеците тип висулка ще бъдат добро решение. С тяхна помощ ще привлечете вниманието към нежната женска шия. Блузите с високи яки предполагат топчести обеци. Помислете и за цветовото съчетание между кристалите в накитите и вашия тоалет. Не се допускат резки различия. Колкото и да са малки, обеците на Сваровски винаги се набиват на очи. В зависимост от формата на лицето, обеците се разделят на два типа – за хора с продълговата лицева форма и за хора с кръгла лицева форма. Дамите с продълговато лице трябва да заложат на кръгли клипсове. Тези, които са с кръгла лицева форма ще постигнат удължение с помощта на висулки.

Обеци Сваровски според повода

За да създадем добро впечатление в другите хора трябва винаги да бъдем перфектни във всяко отношеие. Малки детайли, като неподходящ цвят на червилото или бижутата издават вътрешните несъвършенства. Обеците са сред едни от най – погрешно избираните накити. Когато решаваме, какво да сложим трябва да помислим къде отиваме. Факт е, че разнообразието в обеци Сваровски е огромно. Тези, които имат закачлив и свеж вид няма да бъдат подходящи за бизнес мероприятия и официални вечери. Подберете семпли клипсове. Забравете, че шареното и натруфеното са знак за класа и просперитет. Ако избирате накитите за своето ежедневие, може да си позволите известни волности. Кристалите в обеците могат да бъдат в най – различни цветове.

Ако сте решили, че именно обеци Сваровски ще бъдат вашите накити, то подходете разумно при техния избор.

About Ivanela Petrova

Check Also

Луксозни часовници

Часовниците могат да бъдат ефикасни и красиви

5 / 5 ( 1 vote ) Независимо дали говорим за мъжки часовници или пък …

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *