Home / МОДА И СТИЛ / Как да си изберем обеци Сваровски
Как да си изберем обеци Сваровски

Как да си изберем обеци Сваровски

Разнообразие от обеци Сваровски

Днес, Сваровски е синоним на изящни бижута и кристали. Всеки е чувал за красотата на шлифованите камъчета и богатата гама от накити с и без кристали. Гривни, обеци, колиета и пръстени, те всички съчетават в себе си елегантност и класа. Бижутата Сваровски са за жените, които обичат да бъдат глезени. Разнообразието на форма и цвят при кристалите се разкрива и в областта на харесваните обеци Сваровски. Производителят предлага на своите клиентки различни модели. Висулките са най – често инкрустираните с кристали. Семплите обеци клипсове също предлагат богат избор на форми и цвят на кристала.По отношение на цвета, кристалите варират от безцветни до черни. Нюансите на отделните цветове са безброй.

Как да изберем подходящи обеци Сваровски според тоалета и формата на лицето

Изборът на обеците зависи до голяма степен от нашия тоалет. Производителят предлага накити за всекидневно носене и такива за официални случаи. В зависимост от вашето облекло, подберете най – подходящите обеци Сваровски.Ако сте решили да облечете рокля с тънки презрамки, обеците тип висулка ще бъдат добро решение. С тяхна помощ ще привлечете вниманието към нежната женска шия. Блузите с високи яки предполагат топчести обеци. Помислете и за цветовото съчетание между кристалите в накитите и вашия тоалет. Не се допускат резки различия. Колкото и да са малки, обеците на Сваровски винаги се набиват на очи. В зависимост от формата на лицето, обеците се разделят на два типа – за хора с продълговата лицева форма и за хора с кръгла лицева форма. Дамите с продълговато лице трябва да заложат на кръгли клипсове. Тези, които са с кръгла лицева форма ще постигнат удължение с помощта на висулки.

Обеци Сваровски според повода

За да създадем добро впечатление в другите хора трябва винаги да бъдем перфектни във всяко отношеие. Малки детайли, като неподходящ цвят на червилото или бижутата издават вътрешните несъвършенства. Обеците са сред едни от най – погрешно избираните накити. Когато решаваме, какво да сложим трябва да помислим къде отиваме. Факт е, че разнообразието в обеци Сваровски е огромно. Тези, които имат закачлив и свеж вид няма да бъдат подходящи за бизнес мероприятия и официални вечери. Подберете семпли клипсове. Забравете, че шареното и натруфеното са знак за класа и просперитет. Ако избирате накитите за своето ежедневие, може да си позволите известни волности. Кристалите в обеците могат да бъдат в най – различни цветове.

Ако сте решили, че именно обеци Сваровски ще бъдат вашите накити, то подходете разумно при техния избор.

Оцени

Коментирай

Коментари

About Ivanela Petrova

Scroll To Top