Home / МОДА И СТИЛ / Как да съчетаем синята рокля

Как да съчетаем синята рокля

Когато става дума за официално събитие, често се предпочита рокля. С какво би било редно да се съчетава синя рокля? Цветът е особено предпочитан за редица събития.
Бижута– голяма част от цветовете в синята гама се съчетават много добре със златисти тонове. Може да съчетаете бижу, изработено от жълто злато. Или да предпочетете дизайнерско бижу, което има вплетен златист цвят, особено ако роклята е изчистена, би я направило доста разчупена. Ако роклята е с деколте- дори може да си харесате цял комплект бижута. Ако си падате по кристалите, най-добре спрете избора си на прозрачни кристали. Така поне ще отхвърлите възможни проблеми по отношение на несполучливи цветови комбинации.
Обувки– когато нямате много време за избор и черните биха свършили работа. Особено, ако мислите да комбинирате роклята с някакъв цвят туника. Една добра комбинация за есента, която ни отделя от ярките цветове и ни насочва към по-тъмната гама. Ако самата рокля е в светлосините тонове, то може да помислите за кафеви обувки. Тази комбинация от морско синьо със сигурност е подходящият избор за някое пролетно или лятно събитие. За препоръчване са дори отворен тип обувки. Препоръчваме ви да внимавате с тъмносините рокли, защото при тях комбинацията с кафяво не е особено успешна! Ако имате същия цвят обувки, то не се колебайте!
Аксесоари- бихме ви посъветвали, ако залагате на бижутата като основен акцент върху важата изчистена синя рокля, да изберете изчистена чанта с цвета на обувките. Когато сте решили да не комбинирате роклята с каквито и да било бижута, то заложете на чантата. Малка, правоъгълна, опитайте се да намерите и камъни. Нека сред тях има такива с цвета на обувките ви.

Как да съчетаем синята рокля
3 (60%) 1 vote

Коментирай

Коментари

About Ivanela Petrova

Scroll To Top