Home / АКТУАЛНО / Какво ни очаква през новата 2014 г.
Какво ни очаква през новата 2014 г.

Какво ни очаква през новата 2014 г.

Бурни емоции през април, спокойствие през лятото

Очаква ни една бурна, вълнуваща и наситена със събития година, в която всичко е възможно. Разделенията между богати и бедни, политици и обикновени граждани ще продължат да създават конфликти.

Какво ни очаква през новата 2014 г.

Какво ни очаква през новата 2014 г.

Най-много изпитания ще трябва да преодолеем през първата половина на годината заради натрупване на напрежение в обществото. Чувствата ще ескалират през април, но още през май нещата ще придобият по-позитивен облик. Така през втората половина на годината ще получим повече спокойствие, благоденствие, надежда, прогнозира хороскопът на "24 часа".

Новата година стартира с подреждането на Марс, Плутон, Уран и Юпитер в Кардинален кръст. Това води до конфликти и упорство. Ще има стремеж за власт и налагане на власт по твърде агресивен и безцеремонен начин.

Най-силно ще усетим влиянието на Уран през първите месеци на годината. През февруари много съюзи ще бъдат разклатени, много хора ще обърнат гръб на приятели, ще липсва дисциплина в обществото и изобщо във всяко едно отношение. Възможни са проблеми и на любовния фронт и ти най-вече при младите хора.

Съюзът на Марс и Венера ще подтикне младите хора да се борят по-упорито за каузите си, както и ще ги принуди да поемат повече отговорности.

Всички зодиакални знаци ще бъдат повлияни силно от звездните аспекти и това ще доведе до непредвидими събития.

Като цяло новата 2014 година ще изисква от нас да бъдем нащрек, да се пазим от крайности и да предпазваме близките си от тях.

Екипът на Womens.bg ви честити новата 2014 година и ви пожелава много позитивни емоции!

 

Какво ни очаква през новата 2014 г.
5 (100%) 1 vote

Коментирай

Коментари

About Zlatina Galina

  • Scroll To Top