Home / МОДА И СТИЛ / Съвети при избора на дамска чанта

Съвети при избора на дамска чанта

Дамската чанта е моден атрибут, който притежава всяка жена. Освен облеклото, дамската чанта също може да подскаже за истинската същност на собственицата й. В магазините се предлагат всякакви модели и размери, във всички цветове на дъгата. Коя е вашата чанта и какво говори изборът ви, тепърва ще разберем.
При избирането на дрехи, един от първите определящи критерии е цветът. При изборът на дамска чанта, цветът отново е от първостепенна важност. Избирайте чантата си според вида на тоалета, но и според собствените си предпочитания. Ако избирате класическа черна чанта, то вие сте истинска почитателка на стилните линии. Червеният цвят издава силна личност и страстна натура. Ако решите да експериментирате с по-ярък свеж цвят като жълто, зелено и оранжево, добре обмислете с какво облекло ще съчетаете чантата си. Иначе, топлите цветове са изключително актуални през есенно-зимния сезон. Но все пак заложете на пастелните тонове, а ярките чанти оставете за лятото. Ако предпочитате синята гама, това говори за вас, че сте спокойна и уравновесена.
Другият основен критерий при избора на дамска чанта е размерът. И тук той има голямо значение. Изберете чантата според случая и нуждите си. За работа и в ежедневието, по-подходящи са големите чанти. За специален случай, обаче, по-добре е да съчетаете дрехите си с малка кокетна чантичка, в която да сложите само най-необходимото. Не подценявайте и материала, от който е изработена. Макар естествените кожи да са предпочитани от много дами, помислете и за екологичния аспект при избора на чанта. Нима изкуствените кожи и текстилните материи не са достатъчно красиви и удобни?

Оцени

Коментирай

Коментари

About Ivanela Petrova

Scroll To Top