Home / АКТУАЛНО / Новата колекция гримове на Армани: Easy chick

Новата колекция гримове на Армани: Easy chick

След като по време на седмицата на модата в Милано, Армани показа своята нова колекция „Easy chick“, то трябва да ви кажем, че неговото вдъхновение не беше само в облеклото. Идеята на тази колекция е да създаде удобен женски стил, който дава достатъчно възможност жената да носи удобни и в същото време изключително женствени дрехи.
За да допълни своята колекцията, „Армани“ направиха и едноименна лимитирана колекция гримове. Гримовете, които те създадоха са изключително подходящи за ежедневна употреба. Създадоха сенки, очна линия и червило. Сенките са в кафявата гама. „Армани“ са създали изключително удобна опаковка, под капака на която се крият трайни цветове на фон дьо тен и сенки за очи. За допълване на тази палитра, която разполага с тъмни и малко по-светли цветове, те са помислили и за ежедневно червило, което издържа повече от 8 часа. Освен това то не изсушава устните, а ги поддържа хидратирани.

Червилата са в кафяво, златисто и бордо. Другият продукт от лимитираната колекция на Армани е очната линия. Цветовете, в които се предлага тя са черен гранит и глинено кафяво. За лесното и удобно нанасяне те са създали очната линия с два края- в единия има четка, а другия пълнител. Очната линия може да издържи повече от 16 часа и при това да запази комфорта в очите.

Оцени

Коментирай

Коментари

About Ivanela Petrova

Scroll To Top