Home / АКТУАЛНО / Нова колекция парфюми на Диор

Нова колекция парфюми на Диор

Безспорно тотален хит сред новите колекции парфюми е колекцията „Addict” на Dior. Своята колекция ухания той обогати с общо три аромата. Тези аромати разкриват жената като изключително многостранна личност и в същото време се опитват да я разгадаят.
Dior Addict Eau Fraîche“ – това е ароматът, който залага изцяло на плодови, флорални и билкови ухания. Той ни отвежда към нежния аромат на фрезията във финно съчетание с нара. А най-голямата изисканост сякаш успява да му предаде екстрактът от белите цветове на лотоса и не само. Цветът, в който може да намерите „Dior Addict Eau Fraîche“ е по-скоро коктейлно розово, а подходящата рокля за него трябва да е от феерична материя, с леко вретеновидна форма. Парфюмът на живта и изпълнена с енргия жена.

Dior Addict Eau Sensuelle“ – ароматът, който сякаш блести. Той има флорални ухания, които придават невероятна чувствителност. Сещате ли се за цветовете на нежна роза- ето с тях трябва да свързвате този аромат. Уханието е нежно съчетание от етерично розово масло в съчетание с жасмин, който създава контраст и придава изключително усещане за свежест. Неговият цвят е изключително нежно лилаво. Аромат, който подчертава силното женско самосъзнание и заедно с това го прави изключително съблазнителен. Парфюмът на самоосъзнатата жена.
Dior Addict Eau de Parfum“ – Това е ароматът с ориенталски мотиви. Представете си среднощното синьо. С него се свързват всички онези дълбоки преживявания. Ароматът, който би подхождал особено на всички онези жени, които са склонни да облекат черна, прилепнала по тялото, изрязана с дълбоко деколте рокля. Или Ароматът, който би довършил тоалета на дръзката кралица. Цветове от дърво на мандарина и на коприна. В този основен аромат, ценителите на красивите ухания биха могли да доловят и истинското съкровище. Растението, което се срещана на п-в Ямайка и цъфти веднъж в годината „кралицата на нощта“. Почуствайте се като нея!

Оцени

Коментирай

Коментари

About Ivanela Petrova

Scroll To Top