Home / АКТУАЛНО / Риана татуира гърдите си в името на баба си

Риана татуира гърдите си в името на баба си

Татуиран сокол на глезена, звездички на врата и гърба. Общо наброяват 17. Няма нужда да продължавам, защото се сетихте за кого става дума, нали? Това са само част от богатата колекция на звездата Риана, която има силна страст към татуировките. Всяка от тях тя татуира заради конкретен повод. Така например нейната тринадесета по ред татуировка е цяло послание и нейно мото.
То гласи „Никога не е грешка. Винаги е поука“(„Never a failure. Always a lesson”) Наскоро изпълнителката на „We found love” попадна под обективите и за пореден път даде повод името й да бъде споменавано. Причината- поредната татуировка.
Този път Риана се татуира в чест на своята починала баба. Не е тайна, че 24-годишната изпълнителка имала дълбока връзка със своята баба. На своята twitter-страница тя пусна последната си придобивка върху кожата. Тя се намира точно до сърцето, малко под гърдите. Това е образът на египетската богиня на смъртта- Изида. За Риана тя е символ на съвършената жена, която трябва да бъде образец за бъдещите поколения и в чест на нейната многообичана баба, която по този начин ще е винаги близо до сърцето й.

Риана татуира гърдите си в името на баба си
5 (100%) 1 vote

Коментирай

Коментари

About Ivanela Petrova

  • bisi77 казва:

    mnogo krasiva i stilna izpalnitelka,haresva mi

  • Scroll To Top