Home / МОДА И СТИЛ / Палто за есен 2012 – да добавим обем

Палто за есен 2012 – да добавим обем

Новият хит на есента са обемните палта. Колекциите на дизайнерите изобилстват от тях – силуети като балон, разкроени кашмирни палта и рамене, които илизат много извън анатомичните очертания.
Например, модна къща Chloé ни представя най-различни модели в гамата на черното и червеното. Палтата са разкроени и с двойно по-голям обем от този на тялото, но все пак изтънчеността и лукса си личят.
Proenza Schouler набляга на класическите черни кожени палта и бели – обемни, но все още елегантни – палта за официални случаи.
Stella McCartney пък се е насочила към леко мъжествения стил – костюм с широки прави рамене, с вратовръзка като допълнение.
Max Mara предоставя голямо разнообразие от различни по обем и цветова гама палта за всякакъв повод. Обемът не е толкова голям, колкото при другите марки, но все пак е значителен. Палтата са много стилни и с голяма дължина.
Ralph Lauren заляга над английския елегантен и консервативен вид при своите обемни палта. Те са предимно в обичайните цветове на есента, а именно – кафяво, охра, черно, и др. техни комбинации.
Докато модната къща Lanvin предоставя малко повече цвят в своята есенна колекция от палта, изпълнени с обем. Червеното, синъото и лилавото са често срещани цветове. Разбира се, черното отново присъства. Добавени са някои аксесоари, като меки декоративни и пухени шалове.
Тази есен определено ще ни бъде много удобно с наситените с обем палта.

Оцени

Коментирай

Коментари

About Ivanela Petrova

Scroll To Top