Home / АКТУАЛНО / Роберто Кавали с нова колекция

Роберто Кавали с нова колекция

Италианският дизайнер Роберто Кавали представи новата си колекция на седмицата на модата в Милано. Моделите дефилираха върху подиум, който бе обсипан с 39 000 рози. В новата си колекция той убедително посочи, че неминуем хит на есен-зима 2012-12013 ще бъдат животинските принтове. Своето предложение той отправи чрез провокативни модели. Сред тях бяха тоалетите в крокодилска кожа, съчетана с изискани материи. Гарантирано на мода се завръщат и якетата с ясно подчертана талия и гладка кожа. Една колекция, която със сигурност би събудила недоволството на природозащитниците.
Като черешка на тортата бе появата на сцена в изискана вечерна тога с дълбоко деколте на Наоми Кампбел. Името на топмодела нашумя със скандала околко бившия президент на Либерия. Тя трябваше да даде показания във връзка с незаконната търговия на африкански елмази, която президентът е въртял.
Другата част от колекцията си Кавали бе заложил на блестящи модели рокли, които бяха обсипани с пайети. В цветово отношение, дизайнерът потвърди модните цветове за есен-зима 2012-2013. Той педложи стилни блейзери в кафяво и черно. Също така бе потвърдено присъствието на къси поли за тази есен.

Оцени

Коментирай

Коментари

About Ivanela Petrova

Scroll To Top