Home / АКТУАЛНО / Шарън Стоун – между живота и смъртта
Шарън Стоун – между живота и смъртта

Шарън Стоун – между живота и смъртта

Актрисата Шарън Стоун в болница с опасност за живота

Преди няколко дни стана ясно, че Шарън Стоун е постъпила в болница. Новината се разпространи мълниеносно, а догадките за състоянието на звездата са много разнородни, информират от blife.bg.

Факт си остава обаче, че по време на свой прием Шарън Стоун получава внезапен пристъп на главоболие, от който се почувствала много зле и са наложило да постъпи в частна клиника в Сао Пауло. Това определено разтревожи феновете й в цял

charan stoun

Шарън Стоун постъпи в клиника със съмнения за инсулт

свят, а противоречивите сведения за истинското й състояние съвсем обърква нещата. Според едни, актрисата е получила втори инсулт, а според други става въпрос само за остра вирусна инфекция.

Истината най-вероятно е някъде по средата, но близкото обкръжение на Шарън Стоун не избягва да дава допълнителна яснота около здравословното й състояние. Приятелите на актрисата обаче са категорични, че причината за влошеното й здравословно състояние най-вероятно се крие от преумора и напрежение.

В последните няколко години Шарън Стоун се занимава с благотворителност, а това определено поглъща всяка минутка от свободното й време. Припомняме, че преди около 13 години невероятната актриса преживя първия си инсулт и успя да се възстанови учудващо бързо. За феновете на Щарън Стон остава само да се надяват, тяхната любимка да се справи бързо с възникналия здравословен проблем.

[youtube http://www.youtube.com/watch?v=TwNQowTsQsc&w=420&h=315]

Шарън Стоун – между живота и смъртта
5 (100%) 1 vote

Коментирай

Коментари

About Силвия Георгиева

Scroll To Top