Home / АКТУАЛНО / Брад Пит е новото рекламно лице на Chanel

Брад Пит е новото рекламно лице на Chanel

През май месец тази година стана ясно, че американският актьор Брад Пит ще участва в рекламната кампания на популярния дамски парфюм Chanel No.5. След няколко дена предстои да излезе рекламата на парфюма и Брад Пит да пожъне плодовете на труда си.
Това е първият път в историята на Chanel, в който мъж ще представи изискания женски аромат. Брад Пит поема по стъпките на други известни личности като Никол Кидман, Ванеса Паради и Катрин Деньов и според слуховете ще вземе 7 милиона долара за рекламния клип.
Президентът на Chanel Андреа д`Авак споделя, че идеята на компанията е да влага всички възможни инвестиции в Chanel No.5, за да запази легендата жива. От френската модна компания издават още, че пазарът налага непрекъснато променяне на гледната точка и това е предпоставка за участието на Брад Пит в рекламата. Тайната около рекламното видео още се пази строго, но Андреа д`Авак издава, че в него Брад Пит говори така, сякаш се обръща към жена, а всъщност той говори на парфюма.

Chanel No.5 е най-популярният женски парфюм, който е създаден през 20-те години на миналия век и представлява деликатна флорална комбинация от жасмин, иланг-иланг и сандалово дърво. Според проучванията на пазара, всяка минута в света се продава по един флакон от известния парфюм.
Дали пък новото рекламно лице няма да увеличи продажбите на Chanel No.5 ?

Оцени

Коментирай

Коментари

About Ivanela Petrova

Scroll To Top