Home / ДЕТЕТО / 5 причини да се омъжиш спешно
5 причини да се омъжиш спешно

5 причини да се омъжиш спешно

Има различни причини, които да те накарат да се омъжиш спешно, но здравословно ли е това? Тук ще разгледаме 5-те най-често срещани от тях.

Причина №1

da se omajish

Безрасъдната любов

Изглежда си срещнала мъжа на мечтите си! Вашите отношения са като ураган. Не можете и минутка един без друг. Емоциите ви са във вихъра си, а вие сте удавени в любовта си. Всичко е толкова страхотно, че не виждаш причина, да не се ожените още месец или два след запознанството.

Не бързай! Страстта е прекрасно чувство . Но не забравяй, че тя е склонна да затихва. А  семейството е изградено и се крепи от други чувства. Ако си решила да се омъжиш, трябва да си сигурна, че той е човекът, с когото искаш да прекараш живота си и на когото да повериш отглеждането, образованието и възпитанието на бъдещите ви деца. Трябва да бъдеш убедена в качествата му, а това изисква време и проверка на човека, в различни ситуации. Ако това наистина е твоя човек , той няма да избяга за месец, два или три.

А за да бъдете щастливи и да се насладите един на друг, спешен подпис в гражданското не е нужен.

Причина №2

da se omajish

Приятелката ми се омъжи. Искам и аз.

Приятелката, съседката от долния етаж или колежката се омъжва, а ти още не си? Как така? Спешно трябва да намериш потенциален ухажор!

Спри, спри, спри!  Докато това не се е превърнало в мания. Да се омъшиш за любим човек е едно, а съвсем друго, да го направиш заради околните или просто, за да не останеш по-назад от някой.

Диагнозата е ясна – синдрома на женския колективизъм.

Лечението е едно: скъпа, събери комплексите си и ги захвърли. Попътувай, намери си хоби, излизай с различни хора и на нови места, не се заседявай в къщи. Всичко това ще ти  донесе много интересни и богати емоции. Радвай се на живота и се наслади на това, че си още свободна жена, докрай. Бъди щастлива в себе си – само защото си красива, необременена и свободна. Любимия човек ще те намери. И то по-бързо, отколкото си мислиш. Не гони щастието и то само ще тръгне след теб.  Всичко, тепърва предстои!

Причина номер 3

da se omajishПоздравления, ти си бременна!

Да, в корема ти, се е появило малко чудо. Истинско щастие е, когато зачеването му е било плод, освен на голямата ви любов, но и на сериозно обмисляне на живота ви след появата му. Страшно е, обаче, когато такъв сериозен акт, като създаването на живот е причинен от немарливост, при липса на отговорност или недай Боже, с користната цел, да приковеш избранника си. Ако си в ситуацията на първия случай, това е най-прекрасната причина да се ожените. Бебето се нуждае от родители и любящо, грижовно семейство.

Втория и третия случаи, няма да обсъждаме тук, те са твърде сериозни, но в никакъв случай не са предпоставка за създаване на семейство.

 

Причина номер 4

da se omajish

Брак по сметка

Всяко момиче съзнателно или не, търси стабилен мъж. Статистиките доказват, че браковете по сметка също могат да бъдат щастливи. Да избереш между разума и сърцето е много сериозна дилема. Пожелаваме ти щастие!

 

Причина номер 5

da se omajishГолямата любов

Не забравяй, фразата: "  Любовта – не означава, да гледате един в друг, Любовта – означава да да гледате в една и съща посока? " До тебе има човек, с когото ти е удобно и комфортно. Неусетно си навлязла в неговия свят и си го посветила ​​в твоя. Постепенно се учите да живеете заедно, да решавате проблемите заедно, се радвате на живота заедно. Опознали сте се и се приемате такива, каквито сте. Всеки иска да дари на другия всичко и от сърце. Когато сте заедно, живота ви е пълен с хармония.

Ако това се отнася за вашата двойка, поздравления, ти наистина си намерила своята сродна душа . Вие сте се намерили един друг, сред милиони хора. И сега сте заедно. Заедно завинаги. Това наистина е любов – всеобхватна, всепоглъщаща и толкова красива. Обвързването тук е естествен процес. Бъдете щастливи! Обичайте се един друг със същата нежност, както сега. Грижете се един за друг. И нека вашата двойка бъде толкова красива, колкото е вашата любов !

5 причини да се омъжиш спешно
5 (100%) 1 vote

Коментирай

Коментари

About Ivanela Petrova

Scroll To Top