Home / НАЧАЛО / Гала се прецака жестоко от алчност
Гала се прецака жестоко от алчност

Гала се прецака жестоко от алчност

Гала не успя да се вреди в новите риалитита заради алчността си

Гала не скри, че е много разочарована и горчиво съжалява за това, че не участва в нито едно от риалититата, стартирали през последните дни. Водещата на “На кафе” съжалява най-много, че не се е възползвала от шанса си да изкара някой лев. Причината за отпадането й от тези формати е алчността й, писа “Всеки ден”.gala

Тв блондинката поискала доста по-голям хонорар от този, който й предложили и предявила изненадващи претенции. Продуцентите обаче не склонили и предпочели да поканят друга звезда, за да им запълва ефирното време.

Оказа се, че Гала е била поканена за участие в “Денсинг старс” и “Като две капки вода”. 5-цифрената сума, която поискала обаче, се видяла твърде преувеличена и за двата формата. Освен това, рейтингът на “На кафе” е доста скромен последно време, което не обяснява големите й финансови претенции.

Не само Гала се прецака заради алчността си. Певецът Азис също отпадна от риалититата, защото се опитва да се пласира на твърде висока цена. За разлика от тях, други родни звезди като Деян Донков, Стефания Колева, Мая Бежанска, Къци, Нети и дори Нана, с ентусиазъм се включиха към шоутата с идеята да напомнят за себе си и да изкарат добри хонорари.

Още клюки за риалититата ТУК!

Гала се прецака жестоко от алчност
5 (100%) 1 vote

Коментирай

Коментари

About Zlatina Galina

Scroll To Top