Home / НАЧАЛО / Грандиозен скандал спря “Шоуто на Слави”
Грандиозен скандал спря “Шоуто на Слави”

Грандиозен скандал спря “Шоуто на Слави”

Слави Трифонов прекрати шоуто 10 минути по-рано

Слави Трифонов шокира зрителите с гневния си изблик по време на актьорската вечер в понеделник, видя Womens.bg. Водещият се вбеси на имитацията на Румен Луканов, която бе изиграна от новото попълнение в групата Тодор Башиянов.

Грандиозен скандал в „Шоуто на Слави“

Грандиозен скандал в „Шоуто на Слави“

Комикът успя да разсмее зрителите в шоуто, но си спечели гнева на Дългия. Слави не спря да прави физиономии и да показва недоволството си, докато в един момент неочаквано дори за хората му прекрати предаването и излетя от студиото. Той нито разказа виц, нито се поклони, нито благодари на публиката, просто си излезе и то 10 минути по-рано. Така останалите актьори не успяха да покажат това, което са подготвили. 

Така и не стана ясно какво толкова вбеси Трифонов. Имитацията на Румен Луканов от “Сделка или не” не беше никак лоша, а и присъстващите я харесаха. Хора от екипа му опитаха да замажат положението, коментирайки, че времето било свършило. Проверка на “Всеки ден” обаче установи, че това е абсолютна лъжа. Шоуто свърши 10 минути преди редовното време – в 23,22 часа, вместо в 23,32 часа.

“Нещо става със Слави! Защо прекъсна Тодор, той беше супер!”, възмущават се форумци. Нищо чудно скоро Трифонов да си води сам предаването, като си позволява да се държи по този начин, коментират фенове.

Още скандали със Слави Трифонов ТУК!

Харесайте и Фейсбук страницата ни!

Грандиозен скандал спря “Шоуто на Слави”
5 (100%) 2 votes

Коментирай

Коментари

About Zlatina Galina

Scroll To Top