Home / АКТУАЛНО / 7 фрази, които ще уплашат всеки незаинтересован мъж
7 фрази, които ще уплашат всеки незаинтересован мъж

7 фрази, които ще уплашат всеки незаинтересован мъж

7 фрази, които ще го уплашат, ако той няма сериозни намерения

Има някои фрази, които могат да уплашат всеки мъж, който няма сериозни намерения към теб. Реакцията му лесно ще ти покаже какво означаваш за него. Не всеки един от новите ти ухажори е съгласен да поеме повече ангажименти към теб. Някои искат просто да се позабавляват и да флиртуват. Ако твоят човек не смята да се обвързва сериозно с теб, тези 7 фрази със сигурност ще го уплашат.

7 фрази, които ще го уплашат, ако той няма сериозни намерения

7 фрази, които ще го уплашат, ако той няма сериозни намерения

  1. Запознай ме с вашите: Срещата с родителите е голяма работа. Тя показва, че връзката става сериозна и че той иска да си наоколо поне за известно време. Това е една от фразите, които ще го уплашат в случай че не планира да сте дълго време заедно. Ако те обича, той ще е готов да те запознае с родителите си. В случай че продължава да отлага срещата, се замисли…
  2. Хайде да си направим готини снимки: Когато излизаш със симпатичен мъж, съвсем нормално е да искаш да си направите готини снимки. Ако той не е сериозно с теб, няма да има желание за фотосесии. Разбира се, някои мъже просто са срамежливи, имай предвид и това!
  3. Не флиртувай с други жени: Ако го обвиниш, че флиртува с други жени, той може да си помисли, че си прекалено взискателна и ревнива. Твоят човек не иска някоя жена да му казва как да си живее живота. Когато един мъж е влюбен, той ще стои настрани от другите жени и без да му го казват!
  4. Нека поговорим за… бебешки имена: Дори да не си бременна, самото споменаване на бебета, ще го стресне.  По това ще разбереш дали планира да създаде семейство и най-вече – дали планира да създаде семейство с теб. Ако търси само забавление, мисълта за бебета ще го ужаси и той ще избяга.
  5. Липсваш ми: Понякога трябва да бъдеш внимателна с изразяването на емоциите си. Той може да си помисли, че си обсебена от него и да се отдръпне. Това важи за случаите, при които любовта ти е несподелена.
  6. Трябва да прекарваме повече време заедно: Ако започнеш да се оплакваш от малкото време, което прекарвате заедно, той ще те засипе с куп оправдания. Влюбеният мъж сам ще ти предложи да се срещате по-често. Незаинтересованият му “колега” обаче ще си живее живота, без да се впечатли от недоволството ти.
  7. Обичам те!: Това вече наистина ще го уплаши и ще почнат да му се привиждат сватбени камбани. Не че трябва да мълчиш, когато най-много искаш да му разкриеш любовта си, но бъди внимателна. Готов ли е той да чуе това и изпитва ли същото

Харесайте и Фейсбук страницата ни!

7 фрази, които ще уплашат всеки незаинтересован мъж
5 (100%) 1 vote

Коментирай

Коментари

About Zlatina Galina

Scroll To Top