Home / ИНТИМНО / 10 места за разтърсващо горещ секс
10 места за разтърсващо горещ секс

10 места за разтърсващо горещ секс

Вижте кои са 10-те места за взривяващ секс

Разнообразете сексуалния си живот, като забравите за спалнята. Има толкова много места, на които можете да правите влудяващ секс, че е срамота да не експериментирате.

10 места за разтърсващо горещ секс

10 места за разтърсващо горещ секс

В пробната на някой магазин: Защо не? Нужни са ви само няколко минути, за да изпитате най-силните усещания, които можете да си представите. Изберете някой голям магазин с много пробни, за да не ви обезпокояват. Хубаво ще е в магазина да има и по-силна музика, за да не ви чуят.

В тоалетната на някой бар: След първите две питиета ще забравите за задръжките. Може да пробвате и вкъщи, но усещането няма да е същото! 

В киното: Така или иначе, не са много желаещите да ходят на кино в днешно време. Изберете някой по-тъпичък филм и седнете на по-закътани места. След загасването на светлините можете да развихрите въображението си.

На плажа: Е, за това ще трябва да почакате малко, тъй като лятото е далече. Не пропускайте обаче да го направите някой ден.

Във влака: Ако пътувате 10 часа с влак, какво друго да правите, ако не секс? Изберете момента, когато няма никой в купето и действате.

На терасата: Не ви звучи вълнуващо? Я пак помислете! Представете си колко съседи могат да видят…

В парка: Най-добре е да се вихрите в парка по тъмно. Ако си с поличка, просто седни в скута му. И за този сценарий обаче ще трябва да изчакате поне до пролетта.

В самолета: Клише, ама е вълнуващо! Почти във всеки романтичен филм правят секс в тоалетната в самолета.

В колата: Който не е правил секс на задната седалка на колата, нищо не знае! Идеално е за всички пози, при които жената е отгоре. Момичета, вие сте на ход!

На стълбищната площадка: След дискотека, вместо да се прибирате, защо не се разгорещите директно на стълбищната площадка? Е, ще се наложи да положите повече усилия и може би – акробатични умения, но резултатът си заслужава.

Харесайте и Фейсбук страницата ни!

                                                                                                     

10 места за разтърсващо горещ секс
5 (100%) 1 vote

Коментирай

Коментари

About Zlatina Galina

Scroll To Top