Home / ЗА НАС / Какво мъжете не прощават
Какво мъжете не прощават

Какво мъжете не прощават

Жените често могат да простят дори и сериозни неща на любимия мъж, поради ред обстоятелства…

 Рядко при тях се случва, да има внезапни, необратими решения.

Но не това е така при мъжете.

izneviara-5124-500x334

Не е тайна, че мъжът обича да се чувства победител, нещо еквивалентно, на това жената да се чувства обичана.

Вероятно за това, колкото по-дълбоко, един мъж вярва в любовта на жената до него, толкова по-наранен и краен, може да бъде той при предателство.

И докато ние жените, въпреки себе си, можем да разберем и простим изневяра или други прегрешения, то за един мъж, това е трудно,  често невъзможно.

За какво иде реч.

Ако вие му изневерите, то не само го предавате, но и му показвате, че има някой по-добър за вас, от негоА ако е близък до вас двамата човек, тогава е истинска катастрофа!

Това не просто нарушава доверието между вас, но жестоко наранява неговото мъжко его. За него няма значение нивото на изневярата. Много момичета се тръшкат объркани – ама аз не съм го направила /разбирай сексуалния акт/. Е да, но ден след ден, по един или друг начин му показвате, че някой е по-добър от него, според вас…

Най-болезнено е, когато това е някой от компанията, съсед, приятел, брат, или друг близък до вас двамата мъж.

А много момичета даже и открито натякват, качествата на по-добрия.

Тогава простичката негова мисъл е – „Ми като си намерила по-добрия и мислиш, че го заслужаваш, спечели го.” И с кой мислите би се разделил? С най-добрия  си приятел, на когото вие сте вменили жезъла на победител…  Не, най-вероятно, това сте вие.

Ако не виждате в него своя герой, не вярвате в това и не го подкрепяте, без да го сравнявате, и това не се вижда в очите, и във всеки ваш жест, как той да ви повярва?

За него ще е по-лесно да си тръгне и да търси жената, която го цени, подкрепя и развива такъв  какъвто е. Отколкото да остане, да прости, да продължи връзката и всеки път щом ви погледне да се чувства наранен.

Той вече е приел факта, че вие сте намерили някой, когото цените повече от него…

Мъжете са просто устроени същества, те не търсят оправдания. Често ги приемат и влизат в играта, обикновено по навик, до следващата

Тази, която ще го обича така, че да го накара да бъде победител… в неговата си кожа…

 

 

Какво мъжете не прощават
5 (100%) 11 votes

Коментирай

Коментари

About Ivanela Petrova

Scroll To Top