Home / АКТУАЛНО / Кристен Стюарт се появи на корицата на Vogue

Кристен Стюарт се появи на корицата на Vogue

 Кристен Стюарт отново на корицата на Vogue и то в своя пълен блясък. Появата й бе по повод премиерата на новия й филм „On the road”.
Малко по-рано тази година, през юли избухна скандалът покрай британския актьор Робърт Патисън и американката Кристен Стюарт. Причината да станат повод за клюки бе тяхната раздяла. В основата, на която стои излязлата на бял свят афера между режисьорът на „Snow White”-Рупърт Сандерс и Кристен Стюарт. Тяхната връзка стана обществено достояние благодарение на папарашките снимки.
Решението, което актьорите взеха бе да се разделят, а Робърт Патисън реши да продаде къщата в Лос Анджелис, за да не му напомня за неговата бивша приятелка и да излекува раните си срещу скромната сума от 5млн. евро. Той вече трябва да е разчистил къщата а Кристен да е изнесла багажа си.
На кинофестивала в Торонто, Стюарт се появи в пълния си блясък, като очевидно не изглеждаше обезпокоена от раздялата между двамата. Единственото, което си позволи да каже е „ ние вече го преодоляхме“, „всичко между нас е идеално“.
През ноември се очаква Стюарт, заедно с други актьори да имат изяви във връзка с поредицата „Twilight” .

Оцени

Коментирай

Коментари

About Ivanela Petrova

Scroll To Top