Home / НАЧАЛО / ИЗНЕНАДА! Участници от ВИП Брадър изловени в тайна любовна връзка
ИЗНЕНАДА! Участници от ВИП Брадър изловени в тайна любовна връзка

ИЗНЕНАДА! Участници от ВИП Брадър изловени в тайна любовна връзка

Лияна и Павел Чернев в тайна афера

Лияна и Павел Чернев, които участваха в последното издание на ВИП Брадър, бяха изловени в скъп турски ресторант, намиращ се в покрайнините на столицата.Pavel-Chernev-i-Liyana-177

Известната двойка се поглези с отбрани ястия, бяло вино и пресни плодове, писа “Всеки ден”. Близо 3 часа фолкзвездата и бившият депутат от “Атака” си гукаха сладко с изключение на времето, през което Лияна бъбреше по мобилния си телефон. Така след 11 часа бившите брадъри напуснаха елитния ресторант, като Павел Чернев плати дженталменски сметката.

Лияна се качи в колата на кавалера си, тъй като нейната кола липсвате на автопарка. След това двамата потеглиха в неизвестна посока. Според клюката обаче нощта съвсем не е приключила с вечерята в ресторанта. Лияна и Павел Чернев са продължили купона в дома на депутата.

Womens.bg ще припомним, че Лияна и Павел Чернев показаха по-близки отношения още по време на престоя си в къщата на ВИП Брадър. Певицата не спря да се гушка с Павката, който също не скри интереса си към пищните й форми. Нещо повече – Чернев на няколко пъти опипа силиконовите й импланти и си позволи да ги коментира доста цветисто.

Според запознати двамата не се срещат за първи път. Дали има нещо по-сериозно обаче, не се знае.

Харесайте и Фейсбук страницата ни!

ИЗНЕНАДА! Участници от ВИП Брадър изловени в тайна любовна връзка
5 (100%) 1 vote

Коментирай

Коментари

About Zlatina Galina

Scroll To Top