Home / АКТУАЛНО / Най-категоричните признаци, че тя му е нещо повече от приятелка
Най-категоричните признаци, че тя му е нещо повече от приятелка

Най-категоричните признаци, че тя му е нещо повече от приятелка

Как да разбереш дали тя наистина му е само приятелка

Имаш съмнения, че двамата крият нещо от теб и то далеч не е свързано с приятелски чувства. Подозираш, че се срещат тайно, но пред се представят за много добри приятели. Дали става въпрос за бившата му, за някоя колежка, съседка, приятелка – няма значение. Важното е да разкриеш измамниците!изневяра

Те се докосват непрекъснато: Забелязала ли си, че двамата търсят физически контакт и то в твое присъствие? Често сядат един до друг и изглеждат твърде близки? Той е категоричен, че са само приятели. Обърни внимание как се държат другите мъже към жените, с които нямат интимни отношения…

Той й отделя много внимание: Интересува се от проблемите й, помага й всячески, защитава я от натрапници. Дразниш се, че й отделя толкова много внимание, но не искаш да изглеждаш ревнива? Нали си чувала, че трябва да държиш приятелите си близо, но враговете – още по-близо? Сближи се с нея и се опитай да разбереш какво се върти в главата й. Тя ще се разкрие на даден етап.

Говорят често по телефона: Двамата говорят по телефона по няколко пъти на ден и той избягва да го прави в твое присъствие. Намира си оправдание, за да излезе от стаята, а когато няма възможност, мълчи неловко и прекъсва разговора.

Излизат заедно без теб: Обядват заедно, ходят на кръчма, фитнес. Прекарват твърде много време заедно и избягват ти да си наоколо. Ако се самопоканиш, не показват ентусиазъм.

Дори тези признаци да са налице, не реагирай прибързано. Опитай се да прецениш трезво ситуацията, за да вземеш най-правилното решение.

Най-категоричните признаци, че тя му е нещо повече от приятелка
5 (100%) 1 vote

Коментирай

Коментари

About Zlatina Galina

Scroll To Top