Home / НАЧАЛО / Преслава се сдоби с опасни пороци
Преслава се сдоби с опасни пороци

Преслава се сдоби с опасни пороци

Преслава се сдоби с опасни пороци покрай славата

Преслава уплашила на не шега персонала на пловдивско заведение, след като я намерили в тоалетната в неадекватно състояние,  писа “Всеки ден”. Очевидците на страховитата гледка веднага се обадили в Бърза помощ, за да пратят линейка. Наложило се да откарат фолкзвездата в една от местните болници в критично състояние.

Лекари на въпросната пловдивската болница коментират, че Преслава е била в безсъзнание и с почти изчезнал сърдечен ритъм. Благодарение на бързата реакция на медиците и преливането на кръв певицата била върната към живота.

Причината за тежкото състояние на Преслава е предозиране с к*каин. Не случайно от 70 килограма тя се стопи на 42. Докато изпълнителката от лекия жанр твърди, че слабее заради здравословното хранене, нейни колежки разкриват страстта й към белия прашец. Фолкзвездата давала луди пари за порока си, като се оправдавала, че го прави, за да издържи на натоварения си график. Освен това, белият прашец така я обсебил, че се сближавала само с хора, с които споделяли една и съща страст.

Факт е, че Преслава наистина е болезнено слаба. Феновете й помнят колко пухкава бе в началото на кариерата й. Днес певицата е толкова изпита, че й приписват анорексия. Каквато е да е истината за състоянието й, дано вземе мерки, надяват се почитателите й в мрежата.

Харесайте и Фейсбук страницата ни!

Преслава се сдоби с опасни пороци
5 (100%) 2 votes

Коментирай

Коментари

About Zlatina Galina

Scroll To Top