Home / АКТУАЛНО / Pharmaskincare представи линия за чувствителна кожа

Pharmaskincare представи линия за чувствителна кожа

Американската компания Pharmaskincare, която създава продукти за защита на всички видове кожа и при всякакви условия- от естествените процеси на остаряване до защита от ултравиолетови лъчи представи новата си линия за чувствителна кожа.
Новата линия за чувствителна кожа на Pharmaskincare се нарича Botanica Vit Sensitive Complex. Линията е предназначена за цялостно почистване на лицето. Тя дава възможност на кожата на лицето да ребалансира здравината и влажността. Това се постига благодарение на добре съчетаните естествени елементи и витамини C, D3, E. В новата линия за чувствителна кожа наред с естествените елементи и витамини са съчетани антиоксиданти. Благодарение на тях се провокира растежа на клетките на кожата. Новата линия е походяща за ежедневна употреба, дори и от хора с чувствителна кожа.
Това, на което компанията залага при изработката на продуктовите си линии са биологично и дерматологично изследване, което е умело съчетано с дългогодишни научни изследвания. Централните офиси на компанията са в САЩ и поръчките стават директно през Интернет. Отскоро имат филиал в Северна Африка- Мароко.

Оцени

Коментирай

Коментари

About Ivanela Petrova

Scroll To Top