Home / НАЧАЛО / Посегнаха и на Слави Трифонов
Посегнаха и на Слави Трифонов

Посегнаха и на Слави Трифонов

Слави Трифонов вдигна мерника на автоджамбазите, откраднаха му тузарския джип

Слави Трифонов е доста разсеян последно време – нещо, което стана причина да остане без джипа си. Дългия оставил скъпото си возило със запален мотор и ключ в таблото пред малко магазинче, за да си купи цигари. За минута джипът изчезнал, а водещият се прибрал пеша до офиса си. Преди това обаче се обадил на приятелите си от ъндърграунда, които му обещали да намерят колата. 

slavi-trifonov

Слави Трифонов умишлено не се обадил в полицията, смятайки, че ще се справи и без помощта на униформените. Така и станало! Само след няколко часа той научил по телефона, че колата му го чака на паркинга на бТВ, писа “България днес”. 

Не е ясно кои са крадците и какви са последствията за тях. Не се знае и как да били принудени да върнат джипа на Трифонов. Факт е, че Дългия има достатъчно връзки, за да си върне колата за броени часове. 

В интерес на истината Слави Трифонов няма нито една кола на негово име. Всичките му луксозни возила са на името на фирмата му “Седем осми”. Това е и причината да сменя толкова често колите си. Дори подаръкът на Мартина – джип “Туарег”, е на сметката на фирмата му. Варненката се хвали с возилото си за над 100 000 лева, което ще гледа само на снимка, ако напусне шоуто на любимия си. 

За още горещи клюки харесайте фейсбук-страницата ни!

Посегнаха и на Слави Трифонов
5 (100%) 2 votes

Коментирай

Коментари

About Zlatina Galina

Scroll To Top