Home / НАЧАЛО / ЕКСКЛУЗИВНО! Любовен скандал разтърси „Гласът на България“
ЕКСКЛУЗИВНО! Любовен скандал разтърси „Гласът на България“

ЕКСКЛУЗИВНО! Любовен скандал разтърси „Гласът на България“

Слави Трифонов зарязал Мартина заради фолкфурията Деси Слава

Слави Трифонов върти любов с фолкзвездата Деси Слава, която се изявява като менторка в “Гласът на България”, научи Womens.bg. Заварката станала още през лятото, когато водещият още се виждаше с балерината Мартина. От месец двамата вече не са двойка след цели 3 години заедно и вероятната причина за това е певицата. 

Фолкзвездата тръбеше наляво-надясно за връзката си с ММА боеца Светлозар Савов, но явно двамата също вече не са двойка. Говори се, че спортистът й се наситил, а и не виждал бъдеще за връзката им. Womens.bg ще припомни, че ММА боецът е с 10 години по-млад от Деси Слава – нещо, което определено има значение за общото им бъдеще. 

Кариерата на Деси Слава е в застой

Кариерата на Деси Слава е в застой

Сега и певицата, и водещият Слави Трифонов са близки не само покрай “Гласът на България”, но и в спалнята, твърди “Всеки ден”. Деси Слава все още отрича за връзка с Дългия, но и ние не очакваме положителен отговор. Водещият на “Шоуто на Слави” държи на дискретността и изисква от половинките си пълно мълчание в публичното пространство. 

От екипа на Дългия пък недоумявали какво е харесал в чалгаджийката, славеща се като разбивачка на сериозни връзки.  

За още тв клюки харесайте фейсбук-страницата ни!

ЕКСКЛУЗИВНО! Любовен скандал разтърси „Гласът на България“
5 (100%) 1 vote

Коментирай

Коментари

About Zlatina Galina

  • […] Слави Трифонов е доста разсеян последно време – нещо, което стана причина да остане без джипа си. Дългия оставил скъпото си возило със запален мотор и ключ в таблото пред малко магазинче, за да си купи цигари. За минута джипът изчезнал, а водещият се прибрал пеша до офиса си. Преди това обаче се обадил на приятелите си от ъндърграунда, които му обещали да намерят колата.  […]

  • […] Вулева, която се изявява във ВИП Брадър, има склонност да краде. Бившата водеща на “Сигнално […]

  • Scroll To Top