Home / АКТУАЛНО / Аз съм твърде хубава за сайтовете за запознанства!
Аз съм твърде хубава за сайтовете за запознанства!

Аз съм твърде хубава за сайтовете за запознанства!

Независимо дали си красива, или не, слаба или дебела, всички жени се сблъскват със смотаняците в сайтовете за запознанства 

“Аз съм твърде хубава за сайтовете за запознанства”, ако си мислиш така, тази статия е точно за теб. До този извод достигна наша читателка, решила да сподели опита си, придобит по трудния начин. 

Стела решава да се регистрира в няколко сайта за запознанства, след като отслабва с 10 килограма. Това й се вижда достатъчно добра причина, за да се покаже на мъжете в мрежата. Докато тя описва себе си максимално честно и отговаря почтено на съобщенията, адресирани до нея, разбира едно – мъжете в тези сайтове търсят само еднократни авантюри. Положението става все по-отчайващо след 2 седмици. Неприличните предложения валят, но не я подминават и агресивните нападки, породени от отказ за среща. 

След като отговаря на повече от стотина лични съобщения, Стела разбира, че всичките й ухажори са или женени, или извратени, или по-отчаяни и от нея. И все пак, решава да се срещне с един от най-запалените си фенове. На срещата пристига вместо атлетичният, симпатичен 30-годишен хубавец от снимката, неговото карикатурно копие – мъж на около 45 г., плешив, с бирено коремче и скъсани кецове отпреди десетина години. Оказва се, че кавалерът дори не може да си позволи да я почерпи кафе, защото уж не са му платили заплатата. В края на тази пародия на среща Стела си казва: “По дяволите,  твърде хубава съм за сайтовете за запознанства!”  и още същата вечер приключва завинаги с това приключение. 

Ако и вие искате да ни разкажете своята онлайн история, може да ни пишете ТУК! Не пропускайте да харесате и фейсбук-страницата ни!

Аз съм твърде хубава за сайтовете за запознанства!
5 (100%) 1 vote

Коментирай

Коментари

About Zlatina Galina

Scroll To Top