Home / АКТУАЛНО / 8 УНИКАЛНИ прически за сватбения ти ден
8 УНИКАЛНИ прически за сватбения ти ден

8 УНИКАЛНИ прически за сватбения ти ден

Големият ден наближава, а нямаш никаква представа каква прическа да избереш? Ето ти 8 перфектни предложения за най-важния ден в живота ти.

1. Плажни вълни

1
Тази прическа е идеална за нетрадиционна сватба на плажа. Ако не искаш нещо сложно, това е твоят вариант. Използвай малко серум за блясък.

2. Елегантно Updo

2
Има много атрактивни прически в този стил, които ще те направят неотразима. Тази фризура се препоръчва на жени, които искат да акцентират върху лицето, а не върху прическата. Освен това, няма ли да се чувстваш по-удобно, ако косата ти е прибрана? Избери класически вариант на този стил за шик и финес.

3. Игриви къдрици

3
Булките често си мислят, че изборът на рокля е най-труден. Нищо подобно! Изборът на прическа е далеч по-взискателен. Хем искаш къдрици, хем държиш да не са обикновени. Какво ще кажеш за този игрив вариант?

4. Царствена принцеса

4
Момичетата, които искат да превърнат сватбения ден в приказка, могат да изберат тази прическа. Този блестящ френски кок е идеален за теб!

5. Половината горе, половината долу

5
Ако не можеш да решиш дали косата ти да е прибрана изцяло, или да е пусната, тази прическа е за теб. Така получаваш по малко и от двете. Направи обем в горната част и остави останалата коса да гали нежно раменете ти.

6. Романтика от 60-те

6
Тази прическа е подходяща за романтичните дами, които обичат нежните стилове и шикозните аксесоари. Романтичната фризура включва плитки и панделки, които те правят изключително секси.

7. Висша мода в прическите

7
Булките, които обичат фините неща в живота, могат смело да изберат тази шикозна прическа. Можеш да комбинираш с блестящи бижута, лъскави нишки и допълнителен блясък. В този вид със сигурност ще плениш всички на сватбата си.

8. Романтични къдрици

8
Тази свежа и женствена прическа ще ти даде допълнително очарование. Комбинирай я с рокля без презрамки, ефектни пръстени и колие.

8 УНИКАЛНИ прически за сватбения ти ден
5 (100%) 2 votes

Коментирай

Коментари

About Zlatina Galina

Scroll To Top