Home / АКТУАЛНО / Представена е колекцията „Сицилианския Барок“ на Dolche&Gabbana

Представена е колекцията „Сицилианския Барок“ на Dolche&Gabbana

Колекцията „Сицилианския Барок“на Dolche&Gabbana бе представена по време на седмицата на модата в Милано. Началото на грандиозното ревю дадоха Бианка Балти, Наташа Поли и други.
На дефилето изящните рокли, които ни връщат към бароковия стил, бяха представени от непрофесионални модели на възраст между 13-23 години. Тандемът Dolche&Gabbana представиха черни рокли, в които са избродирани златисти конци. Техните дрехи напомнят тези на дворцови особи. Особено внимание за сезон есен-зима 2012 е обърнато на златистите бижута, които влизат в тон с вплетените нишки и придават изисканост на тоалета.
Друг цвят, който също не остава на заден план в тяхната нова колекция е бялото. Що се отнася до материите те залагат на кадифе. Не пренебрегват прозрачните материи, тюла, дантелата. Тези материи те превръщат във флорални мотиви в новите си модели. А бижутата, които са подходящи за тях са ръчно оцветени (обеци,гривни, гердани).
Колекцията „Сицилиански Барок“ не би била завършена и без нов модел очила. Новата колекция са върха на елегантността. Отделено е специално внимание върху рамката на очилата, за да придадат истинска класа. Горната част на очилата е вмъкната в рамката на ръка в производствения процес. Тъкмо тази проблясва през различен прозрачен материал.
За представянето на новия модел очила Dolche&Gabbana отново се доверяват на Наоми Кембъл.

Оцени

Коментирай

Коментари

About Ivanela Petrova

Scroll To Top