Home / ИНТИМНО / Горещи съвети за всяка модерна жена
Горещи съвети за всяка модерна жена

Горещи съвети за всяка модерна жена

Събличането с финес разнообразява с*ксуалния живот по неповторим начин. Ето как да изпълниш страстен танц с мятане на дрехи. Следвай нашите съвети.

съвети

Сцена за съблазняване

Подготви другарчето си за горещата сцена, като му изпратиш горещо послание по електронната поща, телефона или дори във Фейсбук. Купи шампанско и го изстуди предварително. Когато си на 10 минути от дома си, му се обади и го помоли да пусне любимия ти диск с музика. След като се прибереш, угаси осветлението и поеми дълбоко въздух…

Хвърли чантата и обувките си небрежно на пода. Мислено визуализирай осморка и в последвай с бедрата си. Постави единия как точно пред другия, изпъчи гърди и бъди дръзка. Позволена ти е една доста голяма глътка шампанско.

женаШалът е идеален за страстния ти танц. Можеш да го използваш и за превръзка на очите или ръцете му. Привлечи го близко и го завържи, след което си поиграй отблизо с шала си. Може да го пуснеш съблазнително през ръцете си, след това извий гърба си като котка и го прокарай между краката си.

Махни си блузката

С гръб към него свали много бавно блузката си, като го поглеждаш от време на време през рамо. Разкопчай се или смъкни блузката първо от едната страна, после от другата.

Не оставай без нищо под нея. Добре е да имаш сутиен. Хвърли всичко ненужно на пода.

Отново с гръб към него смъкни полата си възможно най-бавно с плавни движения. След като и тя се озове на пода, се наведи и хвани глезените си за секунди. Танцувай бавно и гледай мръсно като една истинска професионалистка.11pants

Високи токчета

Обувките с високи токчета не са задължителни, но определено ще ти дадат още с*ксапил. Може да останеш с тях до последно или да ги събуеш елегантно. Ако са с каишки, целият ритуал ще се провали.

Жартиери

Те не изглеждат толкова горещо без чорапи, така че се отърви от тях веднага след чорапите. Плъзни ги на земята с финес, без да го изпускаш от очи.

И без сутиен…

Отстраняването на сутиена е като разопаковане на подарък. Обърни се с гръб, откопчей го бавно, свий рамене и се обърни към него. Хвърли го смело на земята с една ръка, като прикриваш гърдите си с другата. За финал му покажи всичко, което ще го развълнува.

Ако харесвате сайта ни, присъединете се към Womens.bg във Фейсбук! 

Горещи съвети за всяка модерна жена
5 (100%) 1 vote

Коментирай

Коментари

About Zlatina Galina

Scroll To Top