Home / НАЧАЛО / Чутовен скандал разтресе къщата на Биг Брадър Ол Старс
Чутовен скандал разтресе къщата на Биг Брадър Ол Старс

Чутовен скандал разтресе къщата на Биг Брадър Ол Старс

Ели Владкова и Златка Райкова спретнаха първия скандал в Биг Брадър Ол Старс

Ели Владкова и Златка Райкова получиха първата мисия в Биг Брадър Ол Старс. Двете силиконки трябваше да се хванат за косите заради мъж. Уж някой си Вальо изневерил на Ели с Русата Златка и сега тя търси възмездие. Двете дами приеха мисията с ентусиазъм и успяха да втрещят съквартирантите си в шоуто.

Златка в шок!

Златка в шок!

Златка Димитрова се оказа в центъра на скандала. Моделката, която сега се занимава активно с благотворителност, се опита да потуши враждата и да ги усмири. Златка не успя да ги помири, нито Маги Вълчанова. Красавицата имаше задачата да разведри обстановката в Къщата и да подобри отношенията между двете разбеснели се силиконки.

Друга интрига се завъртя около Черната Златка и Пенка. Участничката в “Мис България” атакува Злати за това, че сее държала с нея като боклук на някакво парти.

Явно тазгодишният Биг Брадър Ол Старс ще разчита само на интриги и скандали, тъй като образите в Къщата са повече от колоритни. В шоуто влязоха още Кирил Вълчев-Скалата, Лео Бианки, Любомир Милчев-Денди, Недялко Лазаров, Станислав Илиев-Финдо. Тризначките Вяра, Надежда и Любов отказаха да участват в шоуто, тъй като вече им било скучно. 

Ако харесвате сайта ни, присъединете се към Womens.bg във Фейсбук!

Чутовен скандал разтресе къщата на Биг Брадър Ол Старс
5 (100%) 1 vote

Коментирай

Коментари

About Zlatina Galina

  • […] Чутовен скандал разтресе къщата на Биг Брадър Ол Старс […]

  • Scroll To Top