Home / НАЧАЛО / СКАНДАЛ! Победата на Станка във ВИП Брадър – ШАШМА
СКАНДАЛ! Победата на Станка във ВИП Брадър – ШАШМА

СКАНДАЛ! Победата на Станка във ВИП Брадър – ШАШМА

Станка Златева спечели ВИП Брадър, на второ място остана Мариан

Станка Златева постигна поредната победа в живота си. Спортистката остана последна в къщата на ВИП Брадър и стана любимата звезда на България. На финала останаха тя и моделът Мариан Кюрпанов, но зрителите избраха олимпийката за победителка в звездния формат.Станка-ВИП Брадър

Соченият за победител Пламен Медаров дори не се класира в първата тройка. Бизнесменът остана четвърти и изненада всички с напускането си минути преди обявяването на победителя.

Интересна е реакцията на зрителите след края на шоуто. Потребители във Фейсбук припомнят, че още в началото на шоуто се тиражирала версията за организираната победа на Станка Златева. “Да не мислите, че SMS-ите ви са я направили победител?! Още от началото се знаеше, че тя ще спечели. Трябва да благодари на Ваня Червенкова, че й купи победата. Вотът е организиран е от по-малко абонати, отколкото този за Пламен и Мариан”, възмущават се анти-фенове на шампионката.

Самият Пламен пък сам си вкара автогол, след като обяви през цяла България, че жените не са заплаха за него. Минути преди края на шоуто той коментира пред водещия Ники Кънчев, че виждал конкурент само в Мариан. Жените изобщо не ги смятал за заплаха….

Илияна Раева захапа пишман бизнесмена и коментира, че е направил голяма грешка с изказването си.

Реална ли е победата на Станка Златева, или е поредната шашма на ВИП Брадър? Споделете мнението си с нас, оставете коментар!

Ако харесвате сайта ни, присъединете се към Womens.bg във Фейсбук!

СКАНДАЛ! Победата на Станка във ВИП Брадър – ШАШМА
3.67 (73.33%) 3 votes

Коментирай

Коментари

About Zlatina Galina

  • […] се появи. Първоначално решили, че закъснява, но в един номер станало ясно, че им е вързала […]

  • Scroll To Top