Home / НАЧАЛО / Пламен си купил победата във ВИП Брадър
Пламен си купил победата във ВИП Брадър

Пламен си купил победата във ВИП Брадър

Пламен Медаров купил сим карти и ги раздал на приятелите си, за да гласуват за него

Пламен Медаров се радва на зрителски интерес, но зад категоричната му победа на всички елиминации стоят не само симпатиите на зрителите, но и машинациите му. Бизнесменът на няколко пъти спомена в къщата на ВИП Брадър, че е купил сим карти и ги е раздал на приятелите си, за да го подкрепят отвън. Говори се, че е дал последните си пари само и само да спечели формата.

Пламен си купил победата във ВИП Брадър

Пламен си купил победата във ВИП Брадър

Продуцентите забелязали, че Пламен е подкрепян от едни и същи телефонни номера, от които се пускали десетки SMS-и. Говори се, че и поддръжниците ми във Фейсбук са едни и същи хора с по няколко фалшиви профила.

Пишман милионерът иска да спечели ВИП Брадър на всяка цена и се е погрижил за победата си още преди да влезе в шоуто. Екипът на шоуто много добре знае за игричките му, но няма да направи нищо. Гласовете за Пламен означават пари за ВИП Брадър. Нали някой трябва да плати тлъстите хонорари на звездите в Къщата. Въпреки че няма материална награда за победителя, ВИП-овете са се договорили за повече от прилични хонорари, писа “Всеки ден”.

Победата за Пламен е трамплин за бизнеса му, или поне той така си мисли. Пишман милионерът страда от грандомания и иска цяла България да знае кой е.  И като нищо ще вземе и ще спечели, тюхкат се форумци.

Ако ни харесвате, присъединете се към Womens.bg във Фейсбук! 

Пламен си купил победата във ВИП Брадър
5 (100%) 1 vote

Коментирай

Коментари

About Zlatina Galina

  • […] нов съкрушителен удар заради “продукта” си Пламен Медаров. Приятелят й Иво разбрал, че тя е влюбена в бизнесмена […]

  • Scroll To Top