Home / ЗА НАС / 10 причини той да не си пада вече по теб
10 причини той да не си пада вече по теб

10 причини той да не си пада вече по теб

"Той просто не си пада по теб”, тази максима избухна преди десетина години покрай хитовия сериал “С*ксът и градът”

Защо има толкова много истерия покрай тази проста и очевидна истина? Дами, преди да започнете да копнеете за един мъж до степен на лудост, се уверете, че той също изпитва симпатии към вас. Ако той не си пада по теб, това е негов проблем, не твой. Много други мъже ще бъдат привлечени от теб. Ключът е да избягваш смотаняци, които никога няма да те обичат истински. В случай че си се влюбила в мъж, който не се интересува от теб, сипи си едно мартини и прочети нашите 10 причини той да не си пада вече по теб.

Той вече не те харесва... Защо?

Той вече не те харесва… Защо?

  1. Той никога не е бил с теб: Просто се закачаше с теб, без да има сериозни намерения. Хайде, не хлипай, нима ти не си го правила?!
  2. Той срещна друга: Това се случва често в началния етап от отношенията ви. Уж те харесваше, а изведнъж спря да ти се обажда. Причината е, че междувременно е срещнал друга жена.
  3. Той е уморен от начина ти на живот: Просто не си пада по това да го влачиш по семейни събирания, магазини, срещи с приятелки и бебешки партита. Явно и чувствата му не са били достатъчно силни…
  4. Твоите приятели и роднини го плашат: Семейството ти го притиска за сватба, а се познавате само от 1 месец. Всички изведнъж започнаха да гледат на него много сериозно, а той няма подобни намерения към теб. Единственото решение за него е бягството.
  5. Приятелите му не те харесват и най-накрая го убедиха да те зареже: Те успяха да му втълпят, че ти просто не си за него. Истината е, че им писна да го делят с теб.
  6. Заяждаш се с него: Всеки път, когато му напомниш нещо повече от два пъти в рамките на един час, не е напомняне, а заяждане. И ако това се случва по време на футболен мач или докато играе онлайн шах, не е случайно, че си е обрал крушите.
  7. Той е мърляч, а ти си подредена и чиста: В началото не си даваше сметка какъв проблем е това. Разчиташе на способностите си да убеждаваш, но ето че той отказа да се промени. Вместо да се поддава на възпитание, той предпочете да си тръгне.
  8. Жените струват твърде много: Хей, времената са трудни! За много мъже вече е лукс да имат приятелка. Възможно е той да си е дал сметка, че е по-добре за джоба му да си остане сам.
  9. Не си същата жена, която той срещна: Забрави ли за с*кси номерата в началото? Къде изчезнаха високите ти дизайнерски ботуши, розовите прашки с дантела, дълбокото деколте и късите поли? Да, ти си сладка с джапанки и халат, но вероятно той има други очаквания.
  10. Главата започна да те боли все по-често: Той очакваше, че с теб го чакат горещи нощи. Ти пък реши, че вече си намерила подходящия и започна да се държиш като семейна жена.

Ако ни харесвате, присъединете се към Womens.bg във Фейсбук!

10 причини той да не си пада вече по теб
5 (100%) 1 vote

Коментирай

Коментари

About Zlatina Galina

Scroll To Top