Home / ЗА НАС / 7 тайни признака, че излизаш с психопат
7 тайни признака, че излизаш с психопат

7 тайни признака, че излизаш с психопат

Мислиш си, че ще разпознаеш психопата от километри? Помислете си пак, момичета!

Ето как да избегнеш потенциално опасни ситуации, като разкриеш психопата навреме.Психопат

Той има тъмно минало

Много психопати не са в състояние да запазят работните си места и да изпълняват дългосрочни финансови ангажименти. Тяхното чувство на правота ги кара да отхвърлят правилата на работното си място. Причината за прекратяването на трудовите им договори обикновено е неподчинение, тъй като не уважават колегите и началниците си.

Той настоява за сериозна връзка твърде скоро, след като сте се запознали

Новият ти приятел е обсебен от теб и настоява да знае всяка твоя крачка, а се познавате едва от седмица. Лесно се разстройва от отказа ти да поддържате сериозни отношения.

Той разказва грандиозни истории

Един от най-добрите признаци, че излизаш с психопат, е странните и небивали истории, които разказва. Той преувеличава, непоследователен е и променя фактите в своя полза. Може да ти разказва, че има грандиозни планове за голям бизнес, които обаче нямат реалистична възвръщаемост. Когато го разпиташ по-обстойно, разбираш, че няма логика в думите му.

Той смята, че всички са му длъжници

Приятелчето ти е убедено, че всички трябва да работят в негова полза. Психопатите имат изкривени представи и очаквания за живота. Те не са способни на чувства като състрадание и вина.

Той е агресивен и груб с непознати

Хората с “бъгове” в главата се отнасят грубо с околните и показват открита раздразнителност и агресия. Обичат също така да се подиграват на хората.

Той е овладял изкуството на чара

Не ти ли се струва прекалено очарователен? Говори мило, държи се страхотно и се преструва на добър и съпричастен. Психопатите използват чара си, за да манипулират и контролират. Не се заблуждавай – той може да бърше сълзите ти и същевременно да си играе с теб.

Той губи контрол, правилата не важат за него

Психопатите живеят на “принципа на удоволствието”. Ако е сигурен, че няма до го хванеш, ще ти изневерява с всяка срещната. За него с*ксът е постижение. Твоето удоволствие ласкае егото му, но нищо повече.

7 тайни признака, че излизаш с психопат
5 (100%) 1 vote

Коментирай

Коментари

About Zlatina Galina

  • […] има толкова много истерия покрай тази проста и очевидна истина? Дами, преди да […]

  • Scroll To Top