Home / АКТУАЛНО / 7 начина да изглеждаш по-слаба
7 начина да изглеждаш по-слаба

7 начина да изглеждаш по-слаба

Може да свалиш някой и друг килограм визуално с тези хитринки. Виж как да изглеждаш по-стройна

1. Скрий корема
Избирай дрехи, които не акцентират върху коремната област, ако има какво да криеш. Нека дрехите бъдат свободни около стомаха и по-прилепнали около гърдите. Подходящите за теб дрехи ласкаят тялото ти, а не акцентират върху проблемните зони. Затова е толкова важно да избираш облекло според формата на тялото. Един красив шал може да направи чудеса и да свали визуално няколко килограма от фигурата ти.

Искаш ли да изглеждаш така?

Искаш ли да изглеждаш така?

2. Използвай козметични трикове
Гримът може да създаде впечатление за дълбочина на погледа и да подчертае най-добрите черти на лицето. Например, с грим може да създадеш сенки под скулите, за да изглежда лицето по-слабо. Може да промениш линията и на устните – за да привлечеш погледите към тях, а не към кръглата челюст. Използвай основата пестеливо, за да не добиеш изкуствен вид.

3. Стилни аксесоари
Аксесоарите са важни за създаване на по-строен външен вид. С подходящи аксесоари може да изглеждаш по-пропорционална и слаба. Те насочват погледите точно там, където желаеш. Разбира се, не трябва да прекаляваш. Не забравяй, че винаги е по-добре да заложиш на качеството. Носи подходящи бижута. Дългите вериги издължават силуета. Големите и широки обеци пък те правят по-пълна.

4. Носи подходящи сутиени
Много жени носят сутиени, които не са подходящ размер. Ако сутиенът е твърде малък, това може да създаде неприятни издутини. Ако пък е твърде голям – това ще допринесе за увисването на гърдите, което ще направи талията по-широка. Подходящият сутиен обаче ще те направи стройна и фина.

5. Носи токчета
Обувките с висок ток ще издължат краката и ще направят походката ти по-елегантна. . Ярко оцветените обувки също могат да направят краката ти по-слаби и да привлекат вниманието.

6. Носи колан
Ако имаш талия, която е по-малка в сравнение с останалите области и изглежда несъразмерно малка, може да я подчертаеш. Това ще те направи визуално по-слаба. Коланите са чудесен начин да подчертаеш талията. Те могат да са широки и тънки в зависимост от това, което е най-добро за твоето облекло.

7. Използвай цветовете разумно
Цветовете и шарките на дрехите играят важна роля в това как другите възприемат нашите тела. Чрез правилен избор на цветове и модели, може да създадеш по-тънък силует.

7 начина да изглеждаш по-слаба
5 (100%) 1 vote

Коментирай

Коментари

About Zlatina Galina

  • […] една добра причина да се наведеш над коляното на другарчето си. Ако си […]

  • […] е това, което сме! Консумирането на храни, които са вредни за организма, води до заболявания, ниски нива на […]

  • […] и калорично, стисни юмрук. Това ще повиши твоята решителност. Чрез стягане на мускулите ти може да преодолееш […]

  • Scroll To Top