Home / НАЧАЛО / Илиана Раева унижи жестоко Албена Михова пред цяла България
Илиана Раева унижи жестоко Албена Михова пред цяла България

Илиана Раева унижи жестоко Албена Михова пред цяла България

Илиана Раева се заяжда с Албена Михова заради повечкото й килорами

Илиана Раева явно е решила да смаже самочувствието на Албена Михова заради повечкото килограми и прави всичко възможно, за да я уязви на тази тема в “Денсинг старс”. Бившата гимнастичка не спира да тормози актрисата и да й чете лекции с какво трябва да се храни. Тя стигна и по-далече, съветвайки Тома да заключихладилника, за да я лиши от храна.

albena_mihova_petio_densing_stars

Всички тези упреци Албена приема с чувство за хумор, не позволявайки на Раева да я унижи и провокира пред зрителите. Вътрешно обаче актрисата се чувствала зле и не спирала да се ядосва на футболната половинка, писа “Всеки ден”.

 

Причината за поведението на Илиана Раева всъщност не е случайна. Бившата гимнастичка още не може да прости на Нешка Робева за това, че й каза в ефир колко е напълняла по време на първия сезон на “Денсинг старс”. Тогава Раева се обиди и взе, че се отърва от излишните килограми с глад. Сега се опитва да направи същото с Албена Михова, като самата тя също не е в блестяща форма. 

Илиана Раева не може да прости на Нешка Робева и за годините изтезания на по една ябълка дневно. Треньорката й не й позволявала да яде почти нищо, за да е в блестяща форма – нещо, на което Раева дължи успехите си в спорта.

Илиана Раева унижи жестоко Албена Михова пред цяла България
5 (100%) 1 vote

Коментирай

Коментари

About Zlatina Galina

Scroll To Top