Home / АКТУАЛНО / 6 лесни начина за декорация на великденски яйца
6 лесни начина за декорация на великденски яйца

6 лесни начина за декорация на великденски яйца

Интересни идеи за декорация на великденски яйца

Наближава Великден и е време да се замислим как ще декорираме великденските яйца тази година. Вижте нашите свежи и интересни идеи.

istock_000012120141small_700X

Яйца-животни
Направете от скучното яйце едно малко сладко създание, като използвате хартия, филц. Оформете пиленце, зайче или друг пролетен символ. 

Блясък
Добавете малко блясък на великденската трапеза. Смесете бяло лепило и вода, след което потопете яйцето в сместа и го отъркайте в брокат. Може да използвате и химикали с блестящо мастило. 

яйца за великден

Маркер
Тази опция е идеална за децата, тъй като могат да развихрят въображението си. Използвайте маркери, които се отмиват с вода. 

Стикери
Ето още един вариант за по-малките деца. Купете забавни стикери за Великден и позволете на децата да украсят яйцата, както им харесва. Shabby Cottage Style Easter Eggs

Цветна експлозия
Добавете една супена лъжица растително масло, оцет и готварски оцветител. Потопете яйцата едно по едно. Може да създадете и ефект на мрамор. 

Панделки, скъпоценни камъни, дантела
Използвайте текстилни материали, за да украсите красиво великденските яйца. Украсете ги с панделки, скъпоценни камъни, дантела по ефектен начин.

6 лесни начина за декорация на великденски яйца
5 (100%) 1 vote

Коментирай

Коментари

About Zlatina Galina

Scroll To Top