Home / МОДА И СТИЛ / Какви прически мразят мъжете

Какви прически мразят мъжете

Няма как. Мъжете са си мъже. Ако бяхме на едно мнение
с тях, нямаше да ни е интересно. Убедена съм, че поне веднъж в живота на всяка една от вас се е случвало да се чувства страхотно. Когато обаче се обърне към партньора си, той безмилостно поклаща неодобрително глава или се опита да извърти отговора с фразата „Да, ама….“.
Да видим, кои са най-мразените прически от мъжете?
Няма как- една от най-ненавижданите прически е радикалната къса пострижка. Знае ли човек защо? Явно за тях тази прическа е запазена мъжка марка. Така, че скъпи дами- кажете не на тази прическа, особено ако се опитвате да намерите Господарят на своето сърце!
В топ 10 сред най-неприятните прически попадат и онези, които са абсолютно асиметрични. Не експериментирайте! Откажете се и от пресите, с които правите бретона си на вълни. Та тези прически не са били приети добе и от мъжете през 80-те дори!
Мъжете са претенциозни и по отношение на цветовете и нюансите по косата ви. Придържайте се към естествените цветове, едноцветните прически. Не правете искрящи кичури.
Безспорно едни от най-симпатичните жени са червенокосите. Но не се заблуждавайте. За мъжете особено привлекателни са жените, които са с червена коса по рождение. Така, че помислете, ако мислите да посегнете към червеното!
Не е мит, че правите коси са секси. А какво им е на къдравите. В случай, че къдриците ви не са идеално оформени, то може да създаде у тях неприятно чувство – за разпуснатост, а дори и за неподдържаност. Освен това изкуствено накъдрените коси стоят по доста необичаен начин и понякога може да ни състарят.
Ако днес сте решили, че правият бретон ви прави неотразима- попитайте поне трима прители! Те може да не са на същото мнение.
Ако сте любителка на високо вдигнатите опашки- тип палма (добре стегнати в основата), то не се плашете, ако приятелят и каже „Сигурна ли си, че е за теб?“

Оцени

Коментирай

Коментари

About Ivanela Petrova

Scroll To Top