Home / МОДА И СТИЛ / Маска за здрава коса с Тривитаминол

Маска за здрава коса с Тривитаминол

 Тривитаминол – елексира за красива и буйна коса. Кой ли вече не е чувал за него? Но знаете ли, че всъщност този препарат е предназначен за гъстото руно на овцете и бляскавата грива на конете? Но нека това не ви плаши. Наистина неговото първоначално и основно приложение е върху животни, но има доказан положителен ефект и върху човешката коса. Нещо повече – през последните години се превърна в истински хит сред мечтаещите за гъста и красива коса.
Тривитаминолът може да откриете само във ветеринарната аптека и е предназначен за бърз и здрав растеж на животинската козина. Изключително благоприятното му действие се дължи на съдържащите се в него витамин А, D3 и Е. Колкото до резултатите – по-здрава коса, пълна с блясък, засилен растеж, намаляване на косопада – са гарантирани.
Повечето хора използват препарата като направо го втриват в косата и след известно време я измиват. Но разбира се, за по-добър и дълготраен ефект е препоръчително да се използва в комбинация с други съставки.
Най-популярната маска за коса, съдържаща Тривитаминол се приготвя по следния начин:
Смесват се 2с.л. Тривитаминол (ако косата ви е по-къса, намалявате количеството Тривитаминол) и 2с.л. кисело мляко, добавят се по 1с.л. мед, зехтин и ракия. Разбърква се, докато се получи хомогенна смес. Маската се нанася на цялата коса, като престоява 2 часа.
Друг вариант за маска за коса е смес от оцет, хума, свинска мас и 2-3капки газ.
Убедихте ли се в невероятното действие и простота на приготвяне на маската за коса с Тривитаминол? Ако да – тогава не се колебайте, а бързайте към най-близката ветеринарна аптека. И не забравяйте, че всичко е полезно, стига да се употребява с мярка.

 

Оцени

Коментирай

Коментари

About Ivanela Petrova

Scroll To Top