Home / АКТУАЛНО / Backstage: Аромат Guerlain

Backstage: Аромат Guerlain


Дуото Kuntzel+Deygas разказаха за заснемането на клипа към новия аромат на Guerlain.
Арт тандема Оливиер Кунтцеля и Флорънс Дегас, известни с остроумните си графики, стоят зад заснемането му. Тяхното творчество може да видите в заглавия на филми като „Хвани ме, ако можеш“ на Стивън Спилбърг и „Розовата пантера“ на Шон Леви.
Двамата притежават уникално чувство за хумор, което ясно си личи в рисунките, направени за клипа. Скиците съдържат момичета с елегантни крака на високи токчета. „Работихме много по изграждането на имиджа на момичета“, казва Оливиер. „Това не е просто рисунка – те имат душа.“
Детайлите са много важни в работата на дуото. Оливиер хвърля малко повече светлина върху процеса на изработване на клипа на Guerlain. Фигурите на момичетата са правени на компютър, където се симулират движенията на тялото. Постепенно по тях се полагат и дрехите. Целият процес наподобява шиене на рокли, само че никой не знае какъв ще е крайния резултат.
Във видеото звучи песента на Нанси Синатра – „These Boots Are Made For Walking”. Флорънс намира песента за много подходяща, не само защото в нея става въпрос за рокли и ботуши, каквито има в изобилие в клипа, но и защото е за момиче с малка черна рокля, което обикаля из Париж.
Създателят на новия аромат на Guerlain – Тиъри Уейзър разказва повече за създаването на аромата La Petite Robe Noire. Той споменава, че създавайки го е комуникирал с негови клиенти от парижкия бутик на Guerlain, за да може по-лесно да избере кой да изиграе „малката черна рокля“. Ароматът носи името Guerlain, защото Тиъри е използвал любимите си съставки: роза, череша, пачули и черен чай.

Оцени

Коментирай

Коментари

About Ivanela Petrova

Scroll To Top