Home / АКТУАЛНО / Какво разкрива за теб кръвната група
Какво разкрива за теб кръвната група

Какво разкрива за теб кръвната група

Кръвната група определя характера ти, също като зодиакалния знак

Кръвната група разкрива личностните ни характеристики – за някои от които дори ние не сме си дали сметка. Виж какво казва за теб кръвната ти група.schmelzendes herz

Нулева кръвна група

Хората, които имат нулева кръвна група, са изключително общителни, приветливи и контактни. Лесно създават приятелства и намират общ език с всички. Не обичат да остават сами и непрекъснато се обграждат с хора. Имат невероятно чувство за хумор и лесно се превръщат в център на вниманието.

Хората с нулева кръвна група са и много амбициозни, адаптивни и гъвкави. Случва се да налагат мнението си и да използват манипулации, за да осъществяват намеренията си. Най-добрите професии за тях са свързани с политиката, търговията, правото.

Кръвна група А

Хората, които имат кръвна група А, обичат да държат нещата под контрол и заради това са педанти на тема ред. Готови са да хвърлят усилия и време, за да са перфектни във всяко едно отношение. Хаосът ги побърква, затова му се противопоставят с риск за здравето си. Същевременно с това са чувствителни и уязвими. Понякога са възприемани от околните като срамежливи и потайни. Не са конфликтни личности и не носят злоба в душата си. Най-добрите професии за тях са свързани с икономиката, финансите, търговията. 

Кръвна група В

Хората с кръвна група В притежават уникален чар. Те са общителни, гъвкави и практични. По характер са малко консервативни, но пък не обичат да спазват правилата. Действат импулсивно, което не рядко им създава проблеми. Талантливи са и успяват да постигнат успех на работното място. Несравними оратори и психолози, те лесно влизат в контакт с околните и им въздействат. Най-подходящите професии за тях са свързани с психологията, журналистиката, политиката, правото.

Кръвна група АВ

Това са хора с разностранни интереси и способности. Лидери във всяко едно отношение с добър подход към всеки един човек. Лесно се палят, но пък бързо им минава. Емоционални и чувствителни са, което ги вкарва в много противоречия. Не обичат самотата и се чувстват най-добре в големи компании. Най-добрите професии за тях са свързани с изкуството, религията, академична и социална дейност.

Какво разкрива за теб кръвната група
5 (100%) 1 vote

Коментирай

Коментари

About Zlatina Galina

Scroll To Top