Home / АКТУАЛНО / Леонардо ди Каприо инвестира 4 милиона долара

Леонардо ди Каприо инвестира 4 милиона долара

 Леонардо ди Каприо се включи към нарастващият брой знаменитости,
инвестирали в определено начинание.
Първи се възползваха от социалната медийна платформа Mobli, която наскоро обяви, че актъорът от Титаник е участвал с 4 милиона долара, което от своя страна е привлякло вниманието и на други инвеститори.
Актъорът ще заема позиция на съветник в компанията Mobli, която позволява на много хора по света да споделят любимите си моменти.
Потребителите могат да качват снимки и видеа и автоматично всяко изображение ще бъде тагнато с местоположението или някое значимо събитие в окръжността. Тази система на тагване позволява да се следи действието на определени потребители – местоположението им и теми, които следят.
Леонардо ди Каприо използва платформата, но доста пестеливо. Направил е едва седем поста, но е събрал повече от 8000 последователи.
Леонардо ди Каприо и неговата организация за защита на околната среда са комбинирали 31 Mobli поста, с които са си спечелили повече от 150 000 виждания.
Има и потребители, използващи платформата, които не са знаменитости. 10 000 нови потребители се регистрират всеки ден, много от които имат повече посещения от ди Каприо. Малко са обаче тези, които са постигнали неговия успех с толкова малко усилия.
Действията на Леонардо ди Каприо само показват какви велики неща може да направи славата. Едно действие от известна личност, може да поведе много хора. Трябва да се радваме, че има знаменитости като него, които да дават добър пример.

Оцени

Коментирай

Коментари

About Ivanela Petrova

Scroll To Top