Home / АКТУАЛНО / FNO 2012: премиера на аромата Amouage Interlude

FNO 2012: премиера на аромата Amouage Interlude

Чували ли сте за новия аромат Amouage Interlude? Наскоро парфюмната къща представи на Fashion’s Night Out (FNO 2012) двойката парфюми от тази серия – Interlude Woman и Interlude Man.
Според творческият директор Кристофър Чонг тази марка ще спомогне за разбирането на значението на всеки миг от живота и ще доведе до познанието за вътрешна хармония.
Interlude Woman съдържа много флорални мотиви, напомнящи за интерлюдия към момента на спокойствие и единство. Сладостта на бергамот и горчивостта на грейпфрут създават леко напрежение, докато разкошната ванилия, кехлибар и сандалово дърво инжектират топлина, откъдето идва и противоречивостта на аромата.

Interlude Man е пикантен дървесен аромат, наситен с бергамот, риган, бахар и бери масло, противоречащи си с нотките на кехлибар и тамян.
Както и бе представен на FNO 2012, уникалният подпис на Amouage Interlude са стъклените бутилки, оцветени в хипнотизиращ син оттенък с позлатени декорации, задълбочени със сини сапфирени кристали Swarovski. Външната опаковка е проектирана в ярки цветове, показващи необичайно подреден хаос в абстрактно и концептуално представяне.
Ароматът предизвика фурор на FNO 2012, и то съвсем заслужено. Interlude Woman и Interlude Man са проектирани, за да разбиват вградените норми със съблазняващо непокорство.

Оцени

Коментирай

Коментари

About Ivanela Petrova

Scroll To Top