Home / МОДА И СТИЛ / Топ 3 на подмладяващи маски за лице

Топ 3 на подмладяващи маски за лице

В преходните сезони, кожата на лицето се изтощава много бързо и е необходимо да полагаме повече грижи за нея. За да изглежда кожата млада и красива, подбрахме едни от най-лесните и ефективни маски за лице.

Номер 1 в класацията на подмладяващи маски за лице е отреден на меда.Може би за никоя от нас това не е изненада. Медът е известен от дълбока древност с неговите качества. Той подхранва, изглажда и подмладява кожата. Повишава еластичността и има противовъзпалително действие.

Маската за лице можете да приготвите в домашни условия. За целта са ви необходими само 1 ч.л. мед и изцеден сок от половин лимон. Смесете меда и лимона и нанесете маската на лицето. Оставете да подейства за 10 минути и отмийте с топла вода.

Друга подмладяваща маска за лице можете да си направите с кафе. Трябва ви малко количество утайка от кафе, 1 лъжичка мед и 1 сурово яйце. Разбъркайте продуктите и нанесете на кожата на лицето и шията. След 10-15 минути измийте маската и нанесете върху кожата хидратантен крем.

Ако имате суха кожа, много подходяща маска за подмладяване можете да си забъркате с 1 жълтък, бадемово масло и 1 лъжица кисело мляко. Оставете маската върху лицето си за 20 минути и отмийте с хладка вода.

Оцени

Коментирай

Коментари

About Ivanela Petrova

  • […] Топ 3 на подмладяващи маски за лице | Онлайн списание за… […]

  • Scroll To Top