Home / АКТУАЛНО / 8 жени, чиито талии ще ви ужасят (стряскащи снимки)
8 жени, чиито талии ще ви ужасят (стряскащи снимки)

8 жени, чиито талии ще ви ужасят (стряскащи снимки)

Искате по-слаба талия? Погледнете тези снимки и се успокойте! Може би така сте съвършени. Тънката талия не винаги е за предпочитане.
Нерина Ортън

Нерина Ортън

Нерина Ортън

Нерина е само на 22 години и мечтае да има най-малката талия в света. Тя е на път да постигне най-голямата си мечта, като достигне до желания размер. Нерина започва да носи корсет, когато е само на 14 години. Тялото й се е приспособило към корсета, затова когато го свали, се чувства странно и дискомфортно.

Кейти Юнг

Кейти не се е подлага на операция за намаляване на талията, но е започнала да носи колан на 38 години. Родена е през 1937 година и все още държи рекорда за най-малка талия. Нейният ентусиазъм за викториански дрехи я кара да се подлага на какво ли не, за да изглежда по този начин.

Мишел Кобке

Мишел Кобке

Мишел Кобке

За повечето от нас тънката талия е продукт на диета и много упражнения, но не и за Мишел Кобке. Германката носи корсет всеки ден в продължение на 3 години – дори по време на сън. Въпреки че е постигнала впечатляващи резултати, тя се надява да намали талията си още повече. Стомахът й е толкова стеснен, че не може да яде нормална храна.  

Етел Грейнджър

Етел е с най-малката талия в историята, която обаче е резултат от съпруга й Уилям Грейнджър. Той е обсебен от идеята за тънка талия и успява да запали Етел по маниакалната си страст. След години носене на корсети тя най-накрая влиза в Книгата на рекордите на Гинес.

Йоана Спангенбер

Не, това не е Фотошоп! Румънската моделка има изцяло натурална талия, която дори иска да увеличи, но не успява. Йоана яде дори храни като чипс, пица и шишчета, сладки и шоколад, но уви – няма резултат!

Вижте останалите дами с изненадващо тънки талии в галерията. 

Ако ни харесвате, присъединете се към Womens.bg във Фейсбук!

8 жени, чиито талии ще ви ужасят (стряскащи снимки)
3 (60%) 2 votes

Коментирай

Коментари

About Zlatina Galina

  • […] сутиените си и за скривалище. Вместо подплънки и силикон, в тях могат да бъдат открити някои странни предмети, […]

  • Scroll To Top