Home / ИНТЕРЕСНО / Най-странните предмети, открити в сутиени
Най-странните предмети, открити в сутиени

Най-странните предмети, открити в сутиени

Най-странните предмети, които можете да си представите, продължават да шокират митническите служители

Някои жени използват сутиените си и за скривалище. Вместо подплънки и силикон, в тях могат да бъдат открити някои странни предмети, включително и живи животни.Breast implants stuffed with cocaine are seen in this handout picture released by Spain's Police

75 пълзящи змии

Жена от Стокхолм, Швеция бе заловена със 75 пълзящи змии в сутиена си. Длъжностните лица я задържат, преди тя да се качи на самолета. Преди това дамата се почесвала постоянно в областта на гърдите.

Маймунка

Можете ли да си представите как една малка маймунка излиза от тесния сутиен… През 2011 година млада жена потресе съд във Вирджиния, след като от сутиена й се пръкна 7-месечна маймунка. Въпреки това, жената не бе изгонена от съда…

Забранени вещества

Испанските митнически служители се усъмнили в жена, пътуваща от Богота, Колумбия до Барселона. По време на рутинна проверка те забелязали, че бюстът на дамата е прекалено голям. Освен това, жената давала неясни отговори, държала се подозрително и криела пресни белези в областта на гърдите. Униформените служители я изпратили в болница за преглед, където станало ясно, че има импланти от… кокаин.

Какаду

Може и да не ви се вярва, но това е напълно възможно, когато е все още яйце. Яйца от какаду са открити в сутиен на жена, пътуваща от Австралия до Англия. 

Игуана

Кога за последен път видяхте игуана на летище? На летище в Обединеното кралство през 2007 година служител по сигурността забелязал нещо да се движи в роклята на жена. Тя била претърсена, като по време на проверката е открито влечугото.

Милиони долари

Понякога една жена може да сложи няколко банкноти в пазвата си, но какво ще кажете за 1 800 000 долара?! В сутиена на Джудит Оукс от Калифорния бяха открити крадени пари, присвоявани от обяда на учениците. През годините жената е откраднала   1 800 000 долара.

Ако харесвате сайта ни, присъединете се към Womens.bg във Фейсбук!

Най-странните предмети, открити в сутиени
5 (100%) 1 vote

Коментирай

Коментари

About Zlatina Galina

  • […] и нямаше нищо против да се грижи за физическата ви хубост? Е, тези две млади дами знаят отговора на този въпрос, […]

  • Scroll To Top