Home / АКТУАЛНО / ШОК! Баща пластичен хирург превърна дъщерите си в жива реклама (СНИМКИ)
ШОК! Баща пластичен хирург превърна дъщерите си в жива реклама (СНИМКИ)

ШОК! Баща пластичен хирург превърна дъщерите си в жива реклама (СНИМКИ)

Две млади жени се превърнаха в ходеща реклама на баща си – пластичен хирург

Питали ли сте се какво би било, ако баща ви беше пластичен хирург и нямаше нищо против да се грижи за физическата ви хубост? Е, тези две млади дами знаят отговора на този въпрос, тъй като по собствено желание редовно лягат под ножа.

Пластични операции

Жива реклама на пластичната хирургия

Британи решава да промени външния си вид, когато е само на 15 години, съобщи “Дейли мейл”. Тя моли баща си да увеличи гърдите й, защото не ги харесва. Цели 3 години момичето настоява да получи този подарък и накрая мечтата й се сбъдва – баща й се съгласява да я оперира за 18-ия й рожден ден. Така 18-годишната Британи се сдобива с ново самочувствие, което обаче не се оказва достатъчно. На 21 години си оперира носа. Следват козметични корекции против бръчки, опъване на кожата и прочие.

Сестра й не прави изключение. Блондинката също има силикон в гърдите. Тя избира ботокса като начин да се спаси от прекомерното изпотяване. И двете млади жени имат лицеви корекции, които ги правят съвършени, също като останалите обитатели на Ориндж Каунти.

Има ли нещо притеснително в това, че този баща е оперирал няколко пъти собствените си дъщери? Според мнозина това е доста странно и притеснително! “Този човек е болен! Това е грешно! Цялото семейство е смахнато. Използва двете момичета за жива реклама”, пишат възмутени потребители.

Какво мислите за всички тези пластични операции?

Посетете и Фейсбук страницата ни!

 

ШОК! Баща пластичен хирург превърна дъщерите си в жива реклама (СНИМКИ)
5 (100%) 1 vote

Коментирай

Коментари

About Zlatina Galina

Scroll To Top