Home / АКТУАЛНО / Стряскащи новини за здравето на Анджелина Джоли
Списание ОК

Стряскащи новини за здравето на Анджелина Джоли

Анджелина Джоли е по-слаба отвсякога, изглежда уплашена и бледа

 

Анджелина Джоли има сериозни здравословни проблеми, гръмна американският таблид “ОК”. Според списанието красавицата има проблеми със здравето. Лекарите предупреждават, че рискува живота си със свръх ниското си тегло, пише още изданието.

Списание ОК
Списание ОК

Изненадващата й измършавялост няколко месеца след превантивната операция, при която отрязаха и двете й гърди, предизвика редица слухове. Явно стресът покрай операцията и работата съсипват здравето на холивудската звезда, която не спи и не яде достатъчно. Всичко това поставя живота й в опасност, пише таблоидът.

Брад Пит също е изключително притеснен за здравето на Анджелина. Ниското й тегло направо го вбесява. Години наред той се бори с глада на половинката си и й повтаря да започне да се грижи за себе си, разкриват близки на звездното семейство.

Нека припомним, че актрисата се подложи на двойна мастектомия по-рано тази година. Новината за решението й да се оперира притесни почитателите й по цял свят. “Тя е човек, който иска да спаси живота си и г оправи всеки ден”, коментира лекарят на звездата.

Анджелина се бори със страховете си вече години наред. Тя преживя тежка загуба, която я накара да преосмисли живота си. Сега, като многодетна майка, актрисата е твърдо решена да се бори с гените си в името на децата си.

Ако харесвате статиите ни, присъединете се към Womens.bg във Фейсбук!

About Zlatina Galina

Check Also

Сексът и парфюмите

Парфюмите са били използвани за въздействие върху сексуалността още от дълбока древност. Всичко започва в …

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *