Home / АКТУАЛНО / Стряскащи новини за здравето на Анджелина Джоли
Стряскащи новини за здравето на Анджелина Джоли

Стряскащи новини за здравето на Анджелина Джоли

Анджелина Джоли е по-слаба отвсякога, изглежда уплашена и бледа

 

Анджелина Джоли има сериозни здравословни проблеми, гръмна американският таблид “ОК”. Според списанието красавицата има проблеми със здравето. Лекарите предупреждават, че рискува живота си със свръх ниското си тегло, пише още изданието.

Списание ОК

Списание ОК

Изненадващата й измършавялост няколко месеца след превантивната операция, при която отрязаха и двете й гърди, предизвика редица слухове. Явно стресът покрай операцията и работата съсипват здравето на холивудската звезда, която не спи и не яде достатъчно. Всичко това поставя живота й в опасност, пише таблоидът.

Брад Пит също е изключително притеснен за здравето на Анджелина. Ниското й тегло направо го вбесява. Години наред той се бори с глада на половинката си и й повтаря да започне да се грижи за себе си, разкриват близки на звездното семейство.

Нека припомним, че актрисата се подложи на двойна мастектомия по-рано тази година. Новината за решението й да се оперира притесни почитателите й по цял свят. “Тя е човек, който иска да спаси живота си и г оправи всеки ден”, коментира лекарят на звездата.

Анджелина се бори със страховете си вече години наред. Тя преживя тежка загуба, която я накара да преосмисли живота си. Сега, като многодетна майка, актрисата е твърдо решена да се бори с гените си в името на децата си.

Ако харесвате статиите ни, присъединете се към Womens.bg във Фейсбук!

Стряскащи новини за здравето на Анджелина Джоли
5 (100%) 2 votes

Коментирай

Коментари

About Zlatina Galina

  • […] Анджелина Джоли е готова за поредната борба в живота си – тази за президентското място в САЩ. Холивудската красавица планира да се кандидатира за президент на САЩ през 2016 година. Като посланик на ООН, Джоли общува редовно с политици и присъства на форуми от най-високо ниво. Тя е известна с благородните си каузи и голямо си сърце, което със сигурност ще се хареса на американското общество. […]

  • Scroll To Top