Home / ИНТЕРЕСНО / Предупредителните признаци, че връзката ти е застрашена
Предупредителните признаци, че връзката ти е застрашена

Предупредителните признаци, че връзката ти е застрашена

Внимавай за тези предупредителни признаци, че нещо с връзката ти не е наред, ако не искаш да се стигне до раздяла

Не се появявате заедно на светски събития

В началото обикновено сте неразделни и искате да бъдете навсякъде заедно. Сега обаче забелязваш, че той няма желание да те придружава където и да било. Отказва да дойде с теб на срещите с приятелките, роднините и колегите ти. Все по-рядко имате време един за друг – нещо, което е сигнал за проблеми във връзката.

Дистанцирани сте, когато прекарвате времето си заеднораздяла

Когато сте заедно, почти не си говорите. Той гледа телевизия, ти си залепена за компютъра. Не намираш за нужно да го питаш как е минал денят му, защото знаеш какво ще ти отговори. Време е да направиш преоценка на случващото се и да разбереш причините за това.

Не си спомняш кога последно се гушкахте в спалнята

Ако имате малки деца, е напълно нормално да разредите сексуалните контакти, но в другите случаи това е притеснително. Ако сте гаджета от няколко месеца, а ти вече не си спомняш кога правехте секс последно, означава, че нещо наистина не е наред.

Не се интересува от проблемите ти

Той не показва загриженост и съпричастност към проблемите ти. Вече не ти предлага помощ и те оставя да се оправяш сама. Знаем, че си силно момиче, но не е необходимо да се бориш с живота сама, когато не си. Защо сте заедно, когато няма на кого да се опреш в трудните моменти?!

Той се държи странно

Виждаш голяма разлика в поведението му към теб. Не можеш да си обясниш защо е хладен и дистанциран. Вече не с радва на присъствието ти, а те приема като даденост. Все още не се знае дали има друга, или си му омръзнала. Това, което трябва да направиш, е да говориш с него очи в очи.

Ако харесвате сайта ни, присъединете се към Womens.bg  във Фейсбук!

Предупредителните признаци, че връзката ти е застрашена
5 (100%) 1 vote

Коментирай

Коментари

About Zlatina Galina

Scroll To Top